gyerektartás Pécsi Ildikó költözés Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány kíséri Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba válását. Egyrészt vitáznak a gyerektartás összegén, a ház, amelyben Csilla és fia, Csabi lakik, azonban a színésznő nevén van, így Pártosnak költöznie kell, aki azonban hallani sem akar erről. Pécsi akár rendőrrel is elvitetné őket, ha erről döntés születik. 

A bíróság első fokon ugyan úgy határozott, augusztus 18-ig költözni kell Csilláéknak, ez végül nem így történt, megfellebbezték a döntést, úgyhogy idén még biztos, maradnak.

"Csilla továbbra sem kíván kiköltözni a házból. A szükséges intézkedéseket megtettük, fellebbeztünk, a következő tárgyalás időpontjára várunk" – mondta el Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András, aki szerint 2016-ban már biztos nem kerül pont a családi dráma végére. Ezzel egyébként a színésznő ügyvédje, dr. Bilkei-Gorzó Dávid is egyetért. "Idén már semmi nem fog történni az ingatlankiürítési ügyben, kizárólag az ünnepek után, valamikor januárban számíthatunk csak arra, hogy a bíróság kitűzi a következő tárgyalás időpontját" – magyarázta.

Pécsi Ildikó kitenné Pártos Csillát a házból Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ám a Pécsi-Pártos háború ennél sokkal bonyolultabb, ugyanis a bíróság hiába állapította meg a gyerektartás összegét, Csaba annak csak egy részét fizeti. Így viszont többmilliós tartozást halmoz fel, már

most mintegy kétmillió forinttal adós, amiért akár börtönbe is kerülhet.

"A bíróság hivatalosan is megállapította, hogy több mint százezer forint havi tartásdíjat kellene fizetnie Csabának, ám ő a mai napig alig 20 ezer forintot utal. Ráadásul a megállapított díjat másfél évre visszamenőleg is ki kellene fizetnie, illetve ez az összeg azóta is folyamatosan nő" - mondta el a Blikknek Gerencsér András. Így Szűcs Csaba komolyan eladósodhat, sőt ha huzamos ideig nem fizet, akár fogházbüntetésre is számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.