A hópelyhek a tél legcsodálatosabb díszei! Fotók!

fotó hópehely tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz közelről megcsodálni egy-egy hópelyhet, pedig sokkal több fajtájuk van, mint gondolnánk. Lélegzetelállító fotósorozat készült a hópelyhek gyönyörű típusairól.

Nem is gondolnánk, hogy az általunk lerajzolt hópelyhek tényleg nagyon hasonlítanak az igaziakhoz. Makrofotók készültek róluk, amelyek rávilágítottak, hogy mennyire különlegesek ezek az égből pottyant fagyott vízcseppek.

Az külön megdöbbentő, hogy teljességgel szimmetrikus alakzatot öltenek. Olyan cifra, cirádás mintákkal tarkítottak, mintha valaki főállásban azzal foglalkozna, hogy hópelyheket tervezzen.

Csodálatos látvány, illetve egy újabb bizonyosság arról, hogy a természet hihetetlen dolgokat képes megteremteni, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy észre vegyük ezeket, illetve megóvjuk őket.

/1612/A_h_p20161217171252

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.