Geszti Péter Hajdúnak: "Nagyon hasonlítasz a martfűi rémre"

Hajdú Péter Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter esti Frizbijének vendégei az újra összeállt Rapülők tagjai: Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor. A műsorvezető megint nem úszta meg a beszólást.

"Nagyon hasonlítasz a martfűi rémre" - közölte Geszti természetesen viccből Hajdúval, aki éppen egy úszószemüveget(?) próbálgatott a műsorban.

Péternek persze ez meg se kottyant, kapott ő már keményebb oltást is, például Havas Henriktől, aki szerint Hajdú nem képernyőre termett, ugyanis "hülyén néz".

Kit látnál az X-Faktor győzteseként? - Szavazz! http://www.life.hu/sztarok/20161217-ki-nyerje-az-x-faktort-mata-ricsi-dmitrij-gorbunov-vagy-opitz-barbi.htmlSzombaton este véget ér az X-Faktor minden eddiginél rövidebb szériája, kiderül, ki az, aki megalapozhatja a jövőjét a nyereménnyel. A műsor Facebook oldalán nagyon megoszlanak a vélemények arról, ki érdemelné meg, hogy mindent vigyen, mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, ti kinek szurkoltok. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megtörte a csendethttp://www.life.hu/sztarok/20161217-weisz-fanni-siket-modell-szepsegkiralyno-edesanyja-megtorte-a-csendet.htmlAhogy már több cikk is született erről, aaióta a szépségkirálynő megismerkedett vőlegényével, azóta folyamatosan romlik a kapcsolata családjával, sőt tulajdonképpen minden kapcsolatot megszakított velük. Legutóbb pedig a nagymamája temetésére sem ment el. TV + Sztárok--Nádai Anikó: "Tény, hogy az elfogadható határát súroltam"http://www.life.hu/sztarok/20161217-nadai-aniko-a-valovilag-musorvezeteserol.htmlEgykor ValóVilág szereplő volt, idén ő vezette a műsort, ami még számára is hihetetlen. "Amikor kijöttem a villából, hogy a néggyel későbbi szériát én vezethetem, kinevetem. Álmodni sem mertem volna ilyet" - nyilatkozta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNémeth Lajost meglepték a Gaál Noémival történtekhttp://www.life.hu/sztarok/20161217-nemeth-lajost-megleptek-a-volt-kolleganojevel-gaal-noemival-tortentek.htmlCsütörtökön délután derült ki, Gaál Noémi már nem dolgozik a TV2-nél. A csatorna közleménye szerint "Gaál Noémi közös megegyezéssel távozik a TV2-től". Az Origó azonban úgy tudja, a TV2 vált meg az időjárásjelentőtől. A portál kereste Gaált, de ő nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Volt kollégája Német Lajos azonban megszólalt. TV + SztárokOrigoPuskás Peti: "Ha megnyered, nem jelent semmit"http://www.life.hu/sztarok/20161217-puskas-peti-az-x-faktor-mentora-a-versenyrol.htmlPuskás Peti két versenyzővel - Mata Ricsivel és Gorbunov Dmitrijjel - áll szombaton este az X-Faktor fináléjának színpadára, Tóth Gabi pedig Opitz Barbival vág neki a döntőnek. Peti a Life.hu riporterének arról mesélt, szerint mennyire oszlik majd meg a tinilányok szavazata, illetve hogy milyen útravalóval engedi majd el a versenyzőit és mi a siker titka. TV + Sztárok--Alekosz és Baukó Éva ismét megmutatták, mit tudnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-alekosz-bauko-eva-otthoni-mutet.htmlAlekosz és Baukó Éva neve lassan eggyé válik. Ha ők ketten felbukkanak valahol, garantáltan valami hülyeség történik. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.