Egykor ValóVilág szereplő volt, idén ő vezette a műsort, ami még számára is hihetetlen. "Amikor kijöttem a villából, hogy a néggyel későbbi szériát én vezethetem, kinevetem. Álmodni sem mertem volna ilyet" - nyilatkozta. 

Anikó egyébként a mai napig örül, hogy anno jelentkezett a műsorba, méghozzá a rosszkislány kategóriát erősítette. Igaz, "csak" negyedikként végzett, viszont szereplése elindította a médiakarrierjét. 

"Nagyon sok lehetőséget kaptam az RTL Klubtól: folyamatosan dolgozhattam. Segítettem Alekosznak feleséget keresni, a Gyanú árnyékában castingcsapatának is részese lehettem, a VV5 háttérműsorában is kaptam szerepet. Később engem is el kezdtek szerepekre meghallgatni, így kerülhettem az Éjjel-nappal Budapestbe, itt ismertem meg a későbbi páromat, és innen mentem szülni. De a várandósság alatt is dolgoztam a Hungary's Got Talent csapatában" - mondta el a Bors interjújában. 

Anikó elsírta magát a VV8 végén
Nádai Anikó könnyek között mesélt a Life.hu riporterének arról, mennyire sajnálja, hogy véget ért a VV8. Elárulta, hogy az anyaság mellett a Való Világ volt az a dolog az életében, amitől fontosnak érezte magát. Így, hogy ennek vége szakad, neki is változni fognak a mindennapjai. Videó.
Önkritikusan figyelte magát a ValóVilág8 alatt Nádai AnikóFotó: Polyák Attila - Origo

Anikó arról is beszélt, hogy a Farm és a ValóVilág műsorvezetésével az örömök mellett rengeteg kritika is érte. 

"Így utólag a Farm szinte semmiség volt a VV-hez képest, hiszen nem élőben ment, így annyiszor mondtam el a szövegem, ahányszor csak akartam. Tökéletes volt arra, hogy belekóstoljak a műsorvezetésbe, de a VV mély vizére nem tudott felkészíteni. Az elején annyira izgultam, hogy rengeteget bakiztam, de volt bennem egy nagyfokú bizonyítási vágy, főleg hogy mindenki azt mondta, csak azért vezethetem, mert a párom az RTL Klub főrendezője. Sokat fejlődtem és tanultam, de tény, hogy az elfogadható határát súroltam. De szerintem nem lehet és nem igazságos olyanokkal összehasonlítani, akik 10-15 éve a szakmában vannak. Ahogy nekik kellett, úgy nekem is kell a gyakorlás. Egyébként a legnehezebb visszanézni magam, de muszáj volt. Általában a párommal, Danival ültünk le, és elemeztük ki, mik a hibáim. Ahogy néztem, azt éreztem, hogy legszívesebben zsákot húznék a fejemre. Sok mindenbe belekötöttek a nézők. Ezek egy része igaz volt, de amikor már arról ment a vita, hogy miért pislogok olyan sokat, azt nem éreztem jogosnak" - vélekedik Anikó, akit egyébként a bakizásai mellett legtöbben soványságáért kritizáltak, de ezt is megtanulta kezelni végül