Nádai Anikó: "Tény, hogy az elfogadható határát súroltam"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ValóVilág8 Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor ValóVilág szereplő volt, idén ő vezette a műsort, ami még számára is hihetetlen. "Amikor kijöttem a villából, hogy a néggyel későbbi szériát én vezethetem, kinevetem. Álmodni sem mertem volna ilyet" - nyilatkozta. 

Anikó egyébként a mai napig örül, hogy anno jelentkezett a műsorba, méghozzá a rosszkislány kategóriát erősítette. Igaz, "csak" negyedikként végzett, viszont szereplése elindította a médiakarrierjét.

"Nagyon sok lehetőséget kaptam az RTL Klubtól: folyamatosan dolgozhattam. Segítettem Alekosznak feleséget keresni, a Gyanú árnyékában castingcsapatának is részese lehettem, a VV5 háttérműsorában is kaptam szerepet. Később engem is el kezdtek szerepekre meghallgatni, így kerülhettem az Éjjel-nappal Budapestbe, itt ismertem meg a későbbi páromat, és innen mentem szülni. De a várandósság alatt is dolgoztam a Hungary's Got Talent csapatában" - mondta el a Bors interjújában.

Anikó elsírta magát a VV8 végén

Nádai Anikó könnyek között mesélt a Life.hu riporterének arról, mennyire sajnálja, hogy véget ért a VV8. Elárulta, hogy az anyaság mellett a Való Világ volt az a dolog az életében, amitől fontosnak érezte magát. Így, hogy ennek vége szakad, neki is változni fognak a mindennapjai. Videó.
Önkritikusan figyelte magát a ValóVilág8 alatt Nádai Anikó Fotó: Polyák Attila - Origo

Anikó arról is beszélt, hogy a Farm és a ValóVilág műsorvezetésével az örömök mellett rengeteg kritika is érte.

Ahogy néztem, azt éreztem, hogy legszívesebben zsákot húznék a fejemre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.