Bármelyik pillanatban szülhet a ceglédi nő, aki megölte másfél éves kisfiát

gyilkosság gyerekgyilkosság ceglédi asszony Cegléd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Mónikát a tököli rabkórház szülészetén tartják fogva, mindenórás terhes. A nő október 30-án ölte meg kisfiát, a másfél éves Danikát.

Mónika bevallotta a gyilkosságot. Azt mondta, a gyerek hisztériás rohamot kapott, ezért verte Danika fejét a padlóba. Ügyvédje korábban arról beszélt, hgy mindenképpen meg kell vizsgálni, hogy Mónika beszámítható volt-e, amikor elkövette a gyilkosságot. Az asszony azonban ügyvédet váltott - értesült a Bors. Valószínűleg a nő csalódott, hogy nem házi őrizetben várhatja gyeremekét. A bíróság azonban azért döntött az előzetes letartóztatás mellett, mert úgy látják, hogy B. Mónika viselkedése kiszámíthatatlan, ezért nem elég a házi őrizet.

B. Mónika a rabkóházban szül Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Azokat a rabokat, akik a rabkórházban szülnek babájukkal együtt a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet anya-gyermek részlegére kerülnek át. Kivétel ez alól az az anya, aki a bűntettét gyermek sérelmére követte el. Ilyen esetekben a baba külön elhelyezést kap.

Egy idős férfi ágyában leltek rá az eltűnt 7 éves ceglédi kislányrahttp://www.life.hu/news/20161217-66-eves-ferfi-molesztalta-a-7-eves-kislanyt.htmlCsütörtökön tűnt el Cegléden a 7 éves kislány, amikor az 5 éves húgáért indult az óvodába. A rendőrök végül egy közeli nyugdíjas férfi ágyában találták meg a kislányt. News--Magatehetetlen lányt erőszakolt meg a 3 fiú: börtönbe kerülnekhttp://www.life.hu/news/20161217-bortonbe-kerul-a-3-fiu-akik-megeroszakoltak-egy-lanyt.htmlMegszületett az ítélet a 3 tinédzser ügyében, akik magukkal vonszoltak egy illuminált állapotban lévő lányt, majd megerőszakolták egy 10. emeleti lakásban. News--Gázolt a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161217-gazolt-a-villamos-budapesten-zugloban.htmlAz idős férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.NewsOrigoMémesített kopasz tengerimalac most az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20161217-memesitett-kopasz-tengerimalac-most-az-internet-sztarja-hiressegek-borebe-bujva.htmlKopasz tengerimalacon nevet most a népe, amelyet Photoshop-"művészek" mémesítettek a szórakoztatásunkra. News--Megvertek egy villamosvezetőt és két utast a Móriczon, mindkét támadót elfogtákhttp://www.life.hu/news/20161217-megvertek-egy-villamosvezetot-es-ket-utast-a-moricz-zsigmond-korternel.htmlA villamosvezető este nyolc óra körül két hangoskodó fiatal miatt leállította a villamost, majd a hátra is ment, hogy leszállítsa őket. A két férfi erre fenyegetőzni kezdett és meg is ütötték a villamosvezetőt. NewsOrigoKét embert megkéseltek Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161216-ket-embert-megkeseltek-budapesten-a-vagohid-utcai-buszmegalloban.htmlEgy 42 éves férfi a Vágóhíd utcai buszmegállóban késelte meg 40 éves testvérét és 14 éves unokatestvérét.News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.