Tóth Gabi nem gondolta, hogy Opitz Barbi nyeri meg az X-Faktort

nyertes Tóth Gabi X-Faktor 2016 mentor Opitz Barbi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi hangszálgyulladása nagyon megnehezítette az X-Faktor döntőjére való felkészülést. Tóth Gabi nem gondolta volna, hogy a betegség ellenére mentoráltja megnyeri a tehetségkutatót, szerdától ugyanis mélyrepülésben voltak.

A próbák úgy mentek le, hogy Gabi énekelte el Barbi dalait, a lány pedig csak tátogott. Szteroidos injekciók segítettek abban, hogy Barbi egyáltalán színpadra tudjon állni. Tóth Gabi a Life.hu riporterének elmondta, hogy a lány küzdelméből minden ember tanulhat, így kell talpra állni egy egész ország előtt. Gabi azt is elárulta, hogy szerinte lesz-e nemzetközi sztár Opitz Barbarából.

Szteroidos injekciót kapott az X-Faktor döntője előtt Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161218-szteroidos-injekciot-kapott-az-x-faktor-donto-elott-opitz-barbi.htmlAz X-Faktor döntője előtt betegedett le Opitz Barbi, aki végül megnyerte a tehetségkutatót. A Life.hu riporterének árulta el, hogy hozták formába a nagy mértettetésre.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMegszűnik a TV2 Aktív című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20161218-megszunik-a-tv2-aktiv-cimu-magazinmusora.htmlDecember 31-én láthatjuk utoljára a TV2 magazinműsorát, az Aktívot. Kulcsár Edina műsorvezető állás nélkül marad.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegvan a 2016-os X-Faktor győztese: Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161217-a-2016-os-x-faktor-gyoztese.htmlVéget ért az 2016-os X-Faktor fináléja, Dmitrij Gorbunov harmadikként végzett, a műsor második fele Mata Richiről és Opitz Barbiról szólt. Utóbbi, mentorával együtt most nagyon boldog, hiszen ő állhatott a dobogó felső fokára és elvihette a főnyereményt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDmitrij Gorbunov kiesett - Ő az X-faktor 3. helyezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20161217-az-x-faktor-3-helyezettje.htmlEgy énekesnek már a finálé közepén szertefoszlottak az álmai. Dmitrij Gorbunov kapta a köztes szavazásnál a legkevesebb voksot: Mata Ricsi és Opitz Barbi küzd tovább a győzelemért. TV + Sztárok--Hatalmas balhé az X-Faktor döntőjében http://www.life.hu/sztarok/20161217-hatalmas-balhe-az-x-faktor-dontojeben-gaspar-laci-kiakadt.htmlGáspár Laci, az X-Faktor mentora szerint az első körben az énekesek, leginkább Barbi és Ricsi rosszul teljesítettek. A két versenyző sírva fakadt a kritikától. TV + SztárokOrigoOtthagyja az ATV-t Kálmán Olgahttp://www.life.hu/sztarok/20161217-otthagyja-az-atv-t-kalman-olga-a-hirtv-munkatarsa-lesz.htmlCsatornát vált Kálmán Olga, februártól a HírTV-nél folytatja. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.