Mark Zuckerberg megörökítette kislánya első lépéseit

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
kislány Mark Zuckerberg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki imádja, ha egy családi fotó kerül ki a Facebook-vezérről, azt meg főként szeretik, ha a kislányáról rak ki felvételeket. Mark Zuckerberg ezúttal megpróbálta bemutatni, hogyan lépked a kislánya, de a kutyájuk előbb szaladt a kamera elé.

Mark Zuckerberg családja nagyon érdekli a rajongókat, legfőként a kislánya Max Chan Zuckerberg. A róla közzétett fotók és felvételek igazán nagy sikert aratnak a követők körében. Bármit is rak ki róla a Facebook-vezére, az garantáltan többszázezer lájkot kap. Persze nem sokszor mutatja meg kislányát, de minél ritkábban teszi, annál értékesebbek azok a képek, amiket róla posztol.

Mark Zuckerberg kutyája szerepelni akart Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg

A kislányon kívül még a kutya az, amit szintén szeretnek a rajongók, kettőjüket együtt pedig egyszerűen imádják. Chan egyébként is odavan a család pulijáért, rengetegszer játszanak együtt ezért sok közös fotó is készül róluk. Mark legutóbbi felvétele azonban csak a kislányáról készült volna. A büszke apuka azt szerette volna megörökíteni, ahogy a kis Chan megteszi az első lépéseit. A kutyus azonban gyorsabb volt, és ő szaladt oda először Mark ölébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.