Érvénytelen jogsival kapták el Berki Krisztiánt

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
jogsi vezetői engedély jogosítvány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő reggel épp a Porsche volánja mögött ült Berki Krisztián, amikor a rendőrök lekapcsolták.

"Szerintem pusztán azért állítottak meg, mert Porschéval közlekedem, de ezt már megszoktam. Egyébként nagyon hálás vagyok nekik, mert kiderült, hogy lejárt az orvosi engedélyem a jogosítványomban, amit én valószínű sosem vettem volna észre" - nyilatkozta az eset után a műsorvezető a Blikknek, és megígérte amint túl van a forgatásokon, azonnal elintézi az irat meghosszabbítását.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Mivel kitűnő egészségnek örvendek, biztos vagyok abban, hogy rögtön megkapom az orvosit" - véli Berki, aki épp adásba sietett, amikor a rend őrei megállították őt. "Így kell megérkezni egy élőbe, ahogy én. Ugyan volt egy kis aggodalom, de sikerült odaérnem, és ezt megköszönöm a kedves rendőröknek, akik gyorsan intézkedtek.

Berkinek 30 napja van arra, hogy elintézze a papírt.

Katalin hercegnő: "Veretős party-k, piák"http://www.life.hu/sztarok/20161219-bulvarrap-benne-dobo-kataek-kulcsar-edinaek-es-katalin-hercegno.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoMitől lett ekkora Pumped Gabo szerszáma?http://www.life.hu/sztarok/20161219-oriasi-peniszt-mutatott-pumped-gabo.htmlA legutóbbi Playback párbajos szereplése után érdemes azon elgondolkodni, hogy Gabo csak az izmaira, vagy a péniszére is gyúr? TV + SztárokOrigoByeAlex bevallotta: Nem rajongott Tóth Gabiérthttp://www.life.hu/sztarok/20161219-byealex-nem-szerette-toth-gabit.htmlByAlex nyílt és őszinte búcsút vett az X- Faktor teljes stábjától, beleértve mentortársait is... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMark Zuckerberg megörökítette kislánya első lépéseithttp://www.life.hu/sztarok/20161219-mark-zuckerberg-kislanya-elso-lepeseit-akarta-megorokiteni.htmlMindenki imádja, ha egy családi fotó kerül ki a Facebook-vezérről, azt meg főként szeretik, ha a kislányáról rak ki felvételeket. Mark Zuckerberg ezúttal megpróbálta bemutatni, hogyan lépked a kislánya, de a kutyájuk előbb szaladt a kamera elé. TV + SztárokOrigoSchobert Norbert és családja állítólag költözik http://www.life.hu/sztarok/20161219-schobert-norbert-arulja-a-hazat-fotok-is-nyilvanossagra-kerultek.htmlNagy meglepetésünkre ingatlanhirdetések között megtaláltuk Schobert Norbert és Rubint Réka szentendrei házát, mely eladóként szerepelt az oldalon. Persze azonnal megkerestük az érintetteket. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán megbocsájtott Sebestyén Balázsnak? http://www.life.hu/sztarok/20161219-bereczki-zoltan-egy-posztot-tett-kozze-igy-velemenyezte-sebestyen-balazst.htmlA rádiós korábban többször is beszólt a magyar színésznek, sőt egyszer ripacsnak is nevezte Zolit. A vita azonban most a jelek szerint megoldódni látszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.