Nem Magyarországon, hanem Marilyn Monroe mellett nyugszik majd Gábor Zsazsa

Forrás: AFP -
nyughely Marilyn Monroe temetés Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az volt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez a vágya lehet, hogy nem fog teljesülni. Valószínűleg Los Angelesben, Marilyn Monroe és a többi híresség mellett fogják eltemetni.

99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa, hosszú betegeskedés után. A magyar színésznő rengeteg filmben játszott, mégis inkább 9 férjéről és vicces mondásairól volt híres. Először 20 évesen, utoljára pedig 69 évesen ment férjhez, házasságai számával még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

Gábor Zsazsa álma nem teljesülhet Forrás: AFP

A könnyed, laza stílusú színésznő mindig büszke volt magyar származására, utolsó kívánsága az volt, hogy magyar földön helyezzék örök nyugalomra. Valószínűleg ez nem fog teljesülni. Az örökbefogadott fia is úgy tudja, hogy nem itthon temetik el a színésznőt, hanem a Pierce Brothers Westwood Memorial Parkban Los Angelesben, közel Marilyn Monroe sírhelyéhez.

"Sajnos a magyarországi temetés valószínűleg nem valósul meg.

Már meglátogattunk egy temetőt kint Los Angelesben, azt, ahol Marilyn Monroe is nyugszik. Feltehetőleg ott veszünk majd tőle végső búcsút. A temetés időpontjáról még nincs információm"mondta a Borsnak Marcus, az örökbefogadott fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.