Gallusz Niki nem tudta eldönteni kedveséről, hogy lány vagy fiú

Forrás: FEM3 -
Gallusz Niki lény szerelem leszbikusság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki már rég felvállalta, hogy a nőkhöz vonzódik, de eddig nem láthattuk, hogy kivel osztja meg életét. Nemrég azonban bemutatta párját, akiről saját bevallása szerint először nem tudta eldönteni, hogy lány vagy fiú-e. Ő maga is csak lényként aposztrofálja magát.

Gallusz Niki nagyon régóta él már párkapcsolatban Laurával, de túl sokat eddig nem árultak el magánéletükről, sem megismerkedésükről. Az énekesnő azt is nagyon hamar felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy a nőkhöz vonzódik, habár heteroszexuálisnak tartja magát. Niki és párja nagyon jól megvannak, azonban kiderült, hogy megismerkedésük nem volt zökkenőmentes.

Gallusz Niki párja lénynek vallja magát Forrás: FEM3
Jimmy családja kiakadt: ki az a Zámbó Ilona? http://www.life.hu/sztarok/20161220-zambo-jimmy-egyik-allitolagos-rokona-okoz-zurt-a-csaladban.htmlEgy hölgy azzal a kéréssel kereste fel Zámbó Árpyt, hogy emlékkoncertet akar szervezni az elhunyt énekes emlékre, méghozzá egy távoli rokon közreműködésével. TV + Sztárok--Érvénytelen jogsival kapták el Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-berki-krisztiant-ervenytelen-jogsival-kaptak-el.htmlHétfő reggel épp a Porsche volánja mögött ült Berki Krisztián, amikor a rendőrök lekapcsolták.TV + Sztárok--Katalin hercegnő: "Veretős party-k, piák"http://www.life.hu/sztarok/20161219-bulvarrap-benne-dobo-kataek-kulcsar-edinaek-es-katalin-hercegno.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoMitől lett ekkora Pumped Gabo szerszáma?http://www.life.hu/sztarok/20161219-oriasi-peniszt-mutatott-pumped-gabo.htmlA legutóbbi Playback párbajos szereplése után érdemes azon elgondolkodni, hogy Gabo csak az izmaira, vagy a péniszére is gyúr? TV + SztárokOrigoByeAlex bevallotta: Nem rajongott Tóth Gabiérthttp://www.life.hu/sztarok/20161219-byealex-nem-szerette-toth-gabit.htmlByAlex nyílt és őszinte búcsút vett az X- Faktor teljes stábjától, beleértve mentortársait is... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoOpitz Barbi gyógyítani szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20161219-opitz-barbi-orvos-akar-lenni.htmlOpitz Barbi, az X-Faktor legújabb győztese elárulta, hogy az éneklés mellett mi teszi még boldoggá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.