Klausmann Viktortól 5 milliót kért egy transzszexuális

Forrás: RTLKLUB -
pénz Klausmann Viktor transzszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor gyakran kap levelet ismeretlen emberektől, sokan kérik az egykori tévés segítségét. A legutóbb kapott üzenet azonban őt is megdöbbentette. Egy transzszexuális ember kért pénzt tőle a kezeléseire.

"Ennyire bizarr megkeresés még sosem érkezett" - kommentálta Klausmann Viktor a levelet, amit legutóbb kapott. Ahhoz már hozzászokott az egykori tévés, hogy teljesen ismeretlen emberek kérnek tőle segítséget, de ez az üzenet még őt is meglepte. Egy transzszexuális ember kért tőle pénzt, hogy fedezni tudja kezelésének költségeit.

Transzszexuális kért segítséget Klausmann Viktortól Forrás: RTLKLUB

"Tisztelt Klausmann Viktor! Én egy 29 éves transzszexuális lány vagyok, és nemi átalakító műtétre készülök. Tudna-e nekem segíteni kifizetni az 5 milliós kezelési költséget? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát" - olvasható a levél, amelyben Klausmann Viktor néhány adatot szándékosan megváltoztatott. "A neme és a kora más" - mondta az egykori tévés,

Nyilván, a köztudatban él, hogy alapítványokon keresztül én folyamatosan foglalkozom ajándékozással, jótékonykodással. Így minden egyes megkeresést, kérést és rászorulót tisztelettel fogadok" - árulta el a Borsnak. "A levélíró nem elmeháborodott! Neki ez nagyon fontos, megpróbálta, hátha bejön.

Így, Facebookon, ismeretlenül azonban még sosem adtam senkinek.

Nyilvánosan meg is válaszoltam neki: nekem a fenti összeg többszörösét kell még a gyermekeimre költenem. A barátaimnak is adok, de csak akiknek gyermekeik vannak. Amíg van és tudok adni, ők mindig kapnak" - mondta Klausmann.

Zsidró Tamás Dobó Katával való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-zsidro-tamas-dobo-katarol-vallott.htmlVárkonyi Andi Micsoda nők! című műsorában mesélt Dobó Katával való kapcsolatáról. TV + Sztárok--Titokban házasodott meg Margot Robbiehttp://www.life.hu/sztarok/20161220-margot-robbie-meghazasodott-titokban.htmlA 26 éves színésznő belső információk szerint összekötötte életét szerelmével, a brit filmes Tom Ackerley-vel. Titokban, egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent a múlt hétvégén. TV + Sztárok--Ritkán látott fotón Vajna Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20161219-andy-vajna-es-vajna-timi-szelfit-lottek.htmlAndy Vajna és fiatal felesége, Vajna Timi bár évek óta házasok, szelfizni csak riktán szoktak, legalábis csak kivételes esetben teszik közzé Timi közösségi oldalán. Ez a mostani talán pont ezért annyira különleges... TV + Sztárok--Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--Gallusz Niki nem tudta eldönteni kedveséről, hogy lány vagy fiúhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-gallusz-niki-nem-tudta-hogy-parja-no-vagy-ferfi.htmlGallusz Niki már rég felvállalta, hogy a nőkhöz vonzódik, de eddig nem láthattuk, hogy kivel osztja meg életét. Nemrég azonban bemutatta párját, akiről saját bevallása szerint először nem tudta eldönteni, hogy lány vagy fiú-e. Ő maga is csak lényként aposztrofálja magát. TV + SztárokOrigoJimmy családja kiakadt: ki az a Zámbó Ilona? http://www.life.hu/sztarok/20161220-zambo-jimmy-egyik-allitolagos-rokona-okoz-zurt-a-csaladban.htmlEgy hölgy azzal a kéréssel kereste fel Zámbó Árpyt, hogy emlékkoncertet akar szervezni az elhunyt énekes emlékére, méghozzá egy távoli rokon közreműködésével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.