Új pasit és bombatestet villantott Sharon Stone

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano -
színésznő Sharon Stone sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone 58 éves, és nem is csoda, hogy szuper formában van: valószínűleg új szerelme hatására virult ki ennyire. Mutatjuk is Sharon kedvesét!

Az Elemi ösztön 58 éves sztárja újra boldog: a tengerentúli lapok szerint Sharon Stone ugyanis bepasizott, új kedvese pedig a 62 éves sportmenedzser, Lonnie Cooper. A párról közös képek is készültek, melyeket idekattintva nézhetsz meg.

Sharon Stone Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A párocskát a festői szépségű karibi szigeten, St. Bartson fotózták le, miközben kéz a kézben sétálgattak a parton. A színésznőn csak egy fürdőruha volt, így ismét megcsodálhattuk eszméletlen alakját. Közel a hatvanhoz elég jó bőrben van Sharon!

A díva előző kedvese egyébként jóval fiatalabb volt nála: Martin Mica modellként dolgozott, később üzletember lett belőle, ám 2013 óta nem nagyon látták őket együtt - a fiút valószínűleg nem érdekelte eléggé a színésznő és 3 gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.