Jimmy családja kiakadt: ki az a Zámbó Ilona?

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Jimmy rokonság család botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hölgy azzal a kéréssel kereste fel Zámbó Árpyt, hogy emlékkoncertet akar szervezni az elhunyt énekes emlékére, méghozzá egy távoli rokon közreműködésével. 

A szokatlan kérés nagyon nem tetszett a Zámbó családnak, hiszen állításuk szerint azt sem tudják, hogy ki ez a nő. A zenész testvére, Zámbó Árpy szerint a Jimmy Emlékkoncert jogvédett, az pedig különösen kiakasztotta, hogy a szervező egy távoli rokonra hivatkozik.

Zámbó Árpy Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"A család beleegyezését kérte a gálához, de azonnal közöltem vele, hogy ez lehetetlen. Amennyiben mégis tovább folytatják a szervezkedést, azonnal perre visszük az ügyet! Valami Zámbó Ilonáról is beszélt a nő a telefonban, akiről azt állította, valami távoli rokonunk, és tőle indul az ötlet, hogy szervezzenek rá a hivatalos gálánkra. Szó sem lehet róla! Ráadásul ilyen nevű rokonunk nincsen!" - bosszankodott Jimmy testvére, aki bízik benne, megértette a rendezvényszervező hölgy az álláspontját.

Schobert Norbert és családja állítólag költözik http://www.life.hu/sztarok/20161219-schobert-norbert-arulja-a-hazat-fotok-is-nyilvanossagra-kerultek.htmlNagy meglepetésünkre ingatlanhirdetések között megtaláltuk Schobert Norbert és Rubint Réka szentendrei házát, mely eladóként szerepelt az oldalon. Persze azonnal megkerestük az érintetteket. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán megbocsájtott Sebestyén Balázsnak? http://www.life.hu/sztarok/20161219-bereczki-zoltan-egy-posztot-tett-kozze-igy-velemenyezte-sebestyen-balazst.htmlA rádiós korábban többször is beszólt a magyar színésznek, sőt egyszer ripacsnak is nevezte Zolit. A vita azonban most a jelek szerint megoldódni látszik. TV + Sztárok--Ryan Gosling magyarul beszél a Kaliforniai álom című filmben http://www.life.hu/sztarok/20161216-ryan-gosling-tobb-magyar-szot-is-mondott-a-legujabb-filmjeben-video.htmlSzerdán este vetítették le először hazánkban a Kaliforniai álom című filmet, melyben a dögös színész mindenki meglepetésére magyarul szólalt meg. TV + SztárokOrigoNagy Ervin letépte a nadrágját http://www.life.hu/sztarok/20161212-nagy-ervin-tancolt-es-tatogott-egy-kicsi-bokszer-alsoban-dogos-tanc.htmlA színész még a nadrágjától is megszabadult a PlayBack Párbaj produkciójában. Nézd meg Ervint LMFAO-ként! TV + SztárokOrigoHoppá! Madonna megfordult már Donald Trump ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-madonna-fekudt-mar-az-uj-amerikai-elnok-trump-agyaban-vallomas.htmlAz énekesnő egy jótékonysági estén vallott szélsőséges nézeteiről, sőt még egy döbbenetes kijelentést is tett. TV + SztárokOrigoVadon Jani is szerepelni fog az RTL Spike egyik adásában http://www.life.hu/sztarok/20161208-vadon-jani-megkuzdott-safrany-emesevel-nezd-meg-a-videot.htmlA december 1-jén indult RTL Spike csatornán tűnik fel pénteken Vadon Jani, a Reggeli Show sztárműsorvezetője. Ráadásul egy komoly feladatot is kapott: le kell győznie Sáfrány Emesét tátogásban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.