Cini visszatért szerelméről vallott: “Nem biztos, hogy igényt tartok rá"

Forrás: YouTube, TV2 -
Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini Márton Csaba szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini születésnapján és az év végéhez közeledve számot vetett az elmúlt időszakról. Összességében több öröm érte, mint csalódás. Megkapta a Magyar Érték-díjat, és visszatért az életébe egy férfi, azonban nem biztos, hogy Cini igényt tart a régi szerelem jelenlétére.

"Én nem a gazdag réteg énekese vagyok, hanem az utca emberéé, a szerencsétlenebbeké, az idősebbeké" - mesélte Zalatnay Cini, mikor megkapta a Magyar Érték-díjat. Az énekesnő hihetetlenül örült a kitüntetésnek, de a 2016-os év egyébként is több boldogságot tartogatott számára, mint bánatot. Csupán a bordatörése volt az, ami negatív élménynek mondható, de mivel sok időt tudott a színpadon tölteni, ezzel sem törődött.

Nem biztos, hogy igényt tart szerelmére Zalatnay Cini Forrás: Youtube, Tv2

"Nagyon boldog voltam azért, mert úgy érzem, hogy a lányom megtalálta az életét Londonban, ellentétben azzal, hogy itt hagyott. Hiányzik, de neki is hiányzom. Megkönnyebbültem, mert az a gát, ami köztünk volt - az identitás és a szerelmi élet terén - végre leomlott. Végre mindenki mindent tud" - mondta Cini utalva lánya vallomására, miszerint biszexuális és jelenleg egy nővel él nagy boldogságban. A párkapcsolat nemcsak a lánynak, az anyukának is kijutott. Cini életébe visszatért fiatal szerelme, de vajon marad is? "Édes meglepetés volt, hogy 12 év után megjelent Márton Csaba.

Ez számomra csak annyit jelentett, hogy elégtételt kaptam, mint nő a sok bántás és a sok probléma után.

Az ígérte, hogy többet nem hagy el, de engem nem kell többet elhagyni, mert nem biztos, hogy igényt tartok arra, hogy velem legyen" - árulta el Zalatnay Sarolta a Story Extrának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.