Hosszú Katinka 7 évesen: ekkor adta élete első interjúját - Videó!

Forrás: Videa -
interjú Hosszú Katinka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bajai emberek melle dagad a büszkeségtől: mindenki örül annak, hogy Hosszú Katinka onnan származik. Volt tanárai ódákat zengtek az úszóklasszis szorgalmáról, kitartásáról és képességeiről. Már hétévesen annyi érme volt, hogy kiállítást nyitottak belőle, ekkor nyilatkozott először az iskola tévéjének.

Hosszú Katinka anyai nagypapája, Bakos László által kóstolt bele az úszásba, aki kicsi gyerekeket edzett Baján. Katinka mindig elkísérte nagypapáját az edzésekre, és ő is elvégezte a gyakorlatokat. Számára minden gyerekjáték volt, egyből látszott, hogy a medencébe született. Nem csoda, hogy ilyen fényes sikereket ér el.

Hosszú Katinka 7 évesen Forrás: Videa

Hamar megtetszett neki az edzés, tulajdonképpen játék volt számára az egész"

mesélte az Origónak a nagypapa

Jim Carrey szerint nem lényeges öngyilkos exe ügyében a nemi betegség http://www.life.hu/sztarok/20161222-jim-carrey-ongyilkos-exe-ugyeben-lenyegtelen-a-nemi-betegseg.htmlJim Carrey volt barátnője öngyilkos lett, a lány anyja pedig beperelte a színészt. A nő azt állítja, Cathriona azért dobta el magától az életét, mert a színész megfertőzte őt, és nem tudott a betegséggel együtt élni. Jim Carrey most azt kéri a bíróságtól, hagyják figyelmen kívül a nemi betegségére vonatkozó állításokat. TV + Sztárok--Szinetár Dóra megfullad a napi örömök nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-szinetar-dora-mindenben-a-boldogsagot-keresi.htmlSzinetár Dóra őszintén mesélt arról, mik azok a fontos dolgok, melyek nélkül nem működnek a hétköznapjai. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos aláírását meghamisították: állítja a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20161222-galambos-lajos-alairas-hamis-dolgok-szereplnek-a-szerzodesen.htmlA zenész több tízkilónyi nyomozati anyagban bukkant egy érdekes dologra: szerinte valaki az ő beleegyezése nélkül készített egy szerződést, sőt alá is írták helyette. TV + Sztárok--Tóth Andi forró jelenete a Válótársakban: melltartóban, ágyban került közel egy fiúhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-toth-andi-melltartoban-pettingelt-a-valotarsakban.htmlPicurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb. TV + SztárokOrigoSarka Kata: "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja"http://www.life.hu/sztarok/20161222-sarka-kata-beduhodott-egy-szepsegverseny-miatt.htmlSarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Micit már Krisztián anyukája is elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vv-micit-megkedvelte-krisztian-anyukaja.htmlEgyelőre a való életben is egy párt alkot Mici és Krisztián, és szerencsére a családtagok sem állják útját a bimbózó kapcsolatnak. Habár Krisztián anyukája korábban nem kedvelte Micit, már az ő szíve is megenyhült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.