Ittas vezetésért előállították Gesztesi Károlyt, aki november 6-án ütközött neki autójával egy járdaszegélynek. A rendőrség vádemelést javasol a színész ellen.

"Az ügyet a BRFK lezárta és bíróság elé állítási javaslattal az ügyészség részére megküldte" – közölte a rendőrség sajtószolgálata a Borssal. Az ügyészség arról számolt be, hogy a nyomozati dosszié kedden meg is érkezett hozzájuk. "Az iratok a mai napon érkeztek meg a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészségre. Az érdemi ügyészi döntésről a későbbiekben – annak megtörténte után – tudunk tájékoztatást adni" - tájékoztatta a lapot dr. Bagoly Bettina, főügyészségi ügyész, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

Gesztesi Károlyt ittas vezetésen kaptákFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Ott állt a kanyarodó sávban. Az autóknak ki kellett őt kerülni. Találkoztam pár részeg emberrel már, de elég durva volt látni őt ilyen állapotban. Azt sem tudta, hol van. Mivel hajnal volt, az emberek már álldogáltak a buszmegállóban, mindent láttak. Nagy nehezen kiszállt az autóból, és mindenféle szégyenérzet nélkül mások szeme láttára odavizelt az autó mellé" - nyilatkozta a lapnak egy informátor.