A francia nő felvállaltan szerelmes a robotjába

Forrás: Dreamstime -
házasság robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenféle szégyenérzet nélkül vallotta be a nő, hogy szerelmes a házi robotjába. Ha rajta múlna, már holnap egybekelnének, de jelenleg nincs arra lehetőség Franciaországban, hogy az emberek és a robotok házasodhassanak. 

Egy francia nő, Lilly, felvállatlan szerelmi kapcsolatban él egy masinával, melyet ő maga készített egy 3D-s nyomtató segítségével. A gépezetet InMoovator-nek hívják, és már egy éve együtt élnek.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Lilly állítólag eljegyezte már robot szerelmét, és tűkön ülve várja, hogy a francia törvények végre engedélyezzék az ember-robot házasságot. A lány a twitter oldalán is hangoztatja, hogy boldogok együtt, és nem bántanak ezzel senkit. - írta meg a News.

A nő 19 éves kora óta vonzódik bevallottan robotokhoz, ugyanis képtelen hús-vér emberekkel fizikai kontaktust teremteni. Szerinte ez nem betegség, hanem egy alternatív módja a boldogságnak. Az igazán érdekes az, hogy

Lilly családja is rábólintott a dologra,

nem ellenzik a robottal folytatott románcát. Mi lesz majd akkor, ha elkezdik gyártani a hírességek képére formált szexrobotokat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.