Gábor Zsazsa gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest...

A férfi a 90-es években szolgátla a hercegi párt. Elmondása szerint Gábor Zsazsa és Frederic von Anhalt között nyoma sem volt a romantikus kapcsolatnak. Bár egy háztartásban éltek, teljesen külön életvitelt folytattak, és egy szobában sem aludtak soha.

A férfi szerint a díva és férje szörnyen gonoszak és arrogánsak voltak vele.

Intim, 23 férj, 177 ezer szexpartner, és 900 férfi egyetlen alkalommal: Ők a világ legnagyobb férfifalói, Gábor Zsazsa Forrás: AFP

"Én voltam a szolgálójuk. Mindent én csináltam. Soha életemben nem volt annyira rossz dolgom, mint náluk. Anhalt hihetetlenül arrogáns, Zsazsa pedig nagyon gonosz volt. Ha nem értettem, mit mondott, akkor rögtön felkapta a vizet, és ordibálni kezdett, a férje pedig azzal fenyegetőzött, hogy rám uszítja a kutyákat."- nyilatkozta Tonken,tudta meg a Blikk.

Az özvegy szerint az egykori szolgáló csak rövid ideg volt náluk, ugyanis lopott, így elbocsátották.

"Tonken csupán két napig lakott velünk, így nem is tudhat semmit rólunk. Mivel nem végezte rendesen a dolgát, és lopott is, hamar megváltunk tőle"- nyilatkozta Anhalt egy tévéstábnak, akit Zsazsa halála után vezetett közben egykori közös otthonukban.

Kiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beszólt Fördős Zénekhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-sebestyen-balazs-beszolt-kollegajanak.htmlSebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában nem kíméli a jelen lévő celebeket sem. Ezúttal Fördős Zének szólt be... TV + SztárokOrigoEz vár ránk 2017-ben!http://www.life.hu/sztarok/20161220-2017-jovo-evben-ez-var-rank.htmlMost kiderül, mit hoz majd a 2017-es esztendő... TV + SztárokOrigoZsidró Tamás Dobó Katával való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-zsidro-tamas-dobo-katarol-vallott.htmlVárkonyi Andi Micsoda nők! című műsorában mesélt Dobó Katával való kapcsolatáról. TV + Sztárok--Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--Tóth Vera sosem látott fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20161216-toth-vera-poszt-instagram.htmlTóth Vera nyerte nálunk a 2016-os év legnagyobb átalakulása címet. A csodálatos hangú énekesnőre szinte rá sem lehet ismerni. Külseje csodaszép lett, miután 35 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.