Ő az a fiatal rendőr, aki lelőtte a berlini merénylőt, Anis Amrit

Forrás: facebook.com/LucaScata.it -
terrorista ISIS Anis Amri karácsonyi vásár merénylet Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken Milánóban lelőtték Anis Amrit, a terroristát, aki a berlini karácsonyi vásár látogatói közé hajtott egy eltérített kamionnal.

Amrit két rendőr állította meg rutinellenőrzés céljából Milánóban, mire a terrorista pisztolyt rántott és megsebesítette az egyik járőrt, Christian Moviót. A másikuk azonban, Luca Scata le tudta lőni a merénylőt - írja a Daily Mail.

Ő az a fiatal rendőr, aki lelőtte a berlini merénylőt Anis Amrit Forrás: facebook.com/LucaScata.it


Az angol lap azt is kiderítette, hogy a Luca csak pár hónapja dolgozik a rendőrségnél. A két rendőr a megszámlalhatalan gratulációt és köszönetnyilvánítást kap a Facebookon.

101 éves pedofil férfi került börtönbehttp://www.life.hu/news/20161223-leultettek-a-101-eves-pedofil-nyugdijast.htmlBörtönbe került az az idős férfi, aki évtizedekkel ezelőtt molesztált gyerekeket. News--Meghalt Sztálin unokája, Jevgenyij Dzsugasvilihttp://www.life.hu/news/20161223-elhunyt-sztalin-unokaja-jevgenyij-dzsugasvili.html80 éves korában érte utol a halál Sztálin unokáját, Jevgenyij Dzsugasvilit. Az idős ember holttestére az utcán találtak rá. NewsOrigo118 emberrel a fedélzetén eltérítettek egy repülőgépethttp://www.life.hu/news/20161223-libiai-belfoldi-legi-jarat-veszelyben-van-miutan-118-emberrel-elteritettek.html118 emberrel a fedélzetén Máltára térítettek pénteken egy járatot. Az elkövetők a gép felrobbantásával fenyegetőznek. NewsOrigoVéletlenül került szabadlábra egy rabhttp://www.life.hu/news/20161223-baki-miatt-kerult-szabadlabra-egy-rab.htmlHihetetlen, de megtörténhet: véletlenül helyeztek szabadlábra egy rabot, és évekig rá sem jöttek a bakira. News--Hatalmas szőrtől szenvedett egy macska: micsoda fotó! http://www.life.hu/news/20161223-a-14-eves-macskanak-olyan-a-szorzete-mint-egy-rasztanak-foto.htmlA megdöbbentő kép láttán neked is le fog esni az állad! Hidey a jelek szerint még sosem járt kozmetikusnál. NewsOrigoTöltött káposzta egy külföldi asztalán? Ez az eredmény!http://www.life.hu/news/20161223-kulfoldiekkel-kostoltattak-magyar-eteleket-ez-lett-az-eredmeny-video.htmlHa túltesszük magunkat azon, hogy a szörnyűséges Hungary-hungry "poénnal" indítanak, egy nagyon vicces videó vár ránk. NewsOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.