50 kilósra fogyott Jakupcsek Gabriella

Forrás: Jaffa Kiadó -
fogyás Jakupcsek Gabriella trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella arról mesélt mesélt Joshi Bharatnak, hogy miért adta fel a Színművészeti Főiskolát.

Jakupcsek Gabriella a FEM3 csatornán futó Joshi a legjobb barát című műsorban vallott egy régi traumáról, arról, hogy miért kellett feladnia a Színművészeti Főiskolát.

"Nagyon nehezen viseltem a színművészetit, a második év végére 50 kilósra fogytam, és rettenetesen megszenvedtem a belső munkát. Rájöttem, hogy én nem tudok más bőrébe bújni" - mesélte az 53 éves Jakupcsek.

Jakupcsek Gabriella régi traumáról mesélt Forrás: Jaffa Kiadó


A színházhoz azonban sokáig közel , hiszen első férje Máté Gábor színész-rendező volt. Egyáltalán nem vánta meg, hogy a bölcsészkart választotta a színészet helyett. Ha pedig nem kerül közel a média világához, akkor tanár vagy dramaturg lett volna belőle.

Igen szép nyugdíja volt Gábor Zsazsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161224-800000-forintnyi-nyugdijat-kapott-gabor-zsazsa.htmlPár napja halt meg a legnagyobb magyar díva, aki nem csak színészi tehetsége, de fényűző életmódja, és botrányos magánélete miatt is sokszor került az újságok címlapjára. Most az is kiderült, mekkora nyugdíjat kapott Amerikában, és mennyit örököl utána férje, Frederic von Anhalt.TV + Sztárok--Nyilvánosan alázta meg Havas Henrik Farkasházy Tivadarthttp://www.life.hu/sztarok/20161224-nyilvanosan-alazta-meg-havas-henrik-farkashazy-tivadart-az-atv-ben.htmlAz ATV évértékelője átfordult Farkasházy értékelésébe: Havas Henrik sopánkodó kabarettistának nevezte a humoristát. TV + Sztárok--Kovács Patríciával lépett félre Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20161224-kovacs-patriciaval-lepett-felre-stohl-andras-hazassagi-leckek-kozephaladoknak.htmlStohl játsza a legjobb barátja feleségével félrelépő férfit a Házassági leckék középhaladóknak című darabban. Puskás Tamás rendező azért válsztotta őt erre a szerepre, mert Stohl András "olyan". TV + SztárokOrigoThaiföldön telel Nagy Alexa, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20161223-thaifoldon-pihen-nagy-alexa-szineszno.htmlNagy Alexa, a Barátok közt színésznője Thaiföldre utazott kikapcsolódni, de nem egyedül érkezett a vakáció helyszínére. TV + SztárokOrigoVin Diesel a kamerák előtt próbált csajoznihttp://www.life.hu/sztarok/20161223-vin-diesel-fel-akarta-csipni-a-riporternot.htmlVin Diesel nem jött zavarba, simán megpróbálta felszedni a szexi riporternőt, aki éppen beszélgetni igyekezett vele. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina nem szereti a születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161223-kulcsar-edina-nem-unnepel-a-szuletesnapjan.htmlMa van Kulcsár Edina születésnapja, mégsem ünnepel az egykori királynő... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.