Kovács Patríciával lépett félre Stohl András

Fotó: Valami Hektor -
színésznő színdarab színész Stohl András Kovács Patrícia megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl játssza a legjobb barátja feleségével félrelépő férfit a Házassági leckék középhaladóknak című darabban. Puskás Tamás rendező azért választotta őt erre a szerepre, mert Stohl András "olyan".

Már a darab legelején kiderül, hogy Stohl és Kovács Patrícia szeretők. A boldog házasságban élő, családos színésznő elmondta a Borsnak, milyen érzés ezt a szerepet játszani:
"Mindent jó csinálni színészként. Ez a darab jófajtán közhelyes, hiszen mindenki volt már megcsalt vagy megcsaló. Jó lesz Alice-t játszani, ő egy őszinte alak. Neki legalább lelkiismeret-furdalása van a félrelépés miatt."

Kovács Patrícia Fotó: Valami Hektor

A darab premierje december 23-án volt, így a színésznőnek nem sok ideje maradt felkészülni a karácsonyra. Előre kitalálta, hogy mire lesz szükségük, a férje pedig mindent beszerez, csak így tud működni náluk a dolog. Patrícia édesanyja is nagyon sokat segít ilyenkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.