Otthonában, békésen érte a halál George Michaelt, mindössze 53 évesen. Az egész világ gyászolja az énekest, aki rengeteg slágerrel kápráztatta el a rajongóit. Mindenkit lesújtott, hogy távozott a legenda.

Nem boldog a karácsony: George Michael halála a legtöbb sztárt nagyon érzékenyen érintette, és ledöbbentette. Az énekes mindössze 53 évesen hunyt el, valószínűleg szívelégtelenség okozhatta a halálát. Külföldön és Magyarországon is lesújtotta rajongóit, barátait, és a zenésztársait a legenda halála, mindenki megható szavakkal búcsúzik az énekestől.

George Michaelt gyászolja a sztárvilágForrás: MTI/Kollányi Péter

Elton John sokkos állapotba került az énekes halálhíre után. "Elvesztettem egy szeretett barátomat, a legkedvesebb és legnagylelkűbb embert és briliáns művészt" - írta a többi között a zenész, aki a család felé is kifejezte együttérzését.

"Búcsúzom tőled barátom. Újabb csodálatos művész hagyott itt minket" - írta Madonna, aki egyben azt is közölte, alig várja már, hogy vége legyen 2016-nak.

Bryan Adams is megosztotta megdöbbenését. Az énekes szerint George Michael túl fiatal volt ahhoz, hogy itt hagyja a földi világot.

Robbie Williams is kifejezte, mennyire szomorú az énekes halála miatt. "Istenem, ne. Szeretlek George, nyugodj békében" - írta az énekes.

Rob Low is megható sorokkal emlékezett meg a legendáról. "Megadatott nekem az a szerencse, hogy ismerhettem George Michaelt a 80-as években. Angyali hangja volt. Most már a menybéli kórusban énekel" - fejezte ki szomorúságát a színész.

David Guetta is úgy gondolja, hogy George Michael túl korán távozott.

A hazai sztárok is megemlékeztek az énekesről. Bereczki Zoltán is hatalmas veszteségnek tartja az énekes halálát. "Kevés művész volt olyan erős hatással rám, mint George Michael! A '87-ben megjelent Faith c. albumát ma is rendszeresen hallgatom. Sokszor voltam koncertjén, ahol mindig lenyűgöző volt! Emlékszem, a Queen emlékkoncerten ő volt az egyetlen a rengeteg világsztár közt, aki nem vérzett el a választott dallal... rengeteg, rengeteg baromi jó zene, ami még eszembe jut...! Faith, Father Figure, Different Corner, One More Try, Kissing A Fool, Freedom '90, Listen Without Prejudice, Sexual Freak, Jesus To A Child, Last Christmas... és még mennyi sok, sok, sok dal! Nagy veszteség! Nyugodjék békében" - írta a színész Facebook-oldalára.

Szinetár Dóra is megemlékezett a legendáról, szerinte is nagy veszteség érte a világot.

Ördög Nóra is gyászolja az énekest. Facebook-oldalán szűk szavűan emlékezett meg George Michaelről.