Sarka Katáéknál meghitten telt a karácsony reggele

karácsony Sarka Kata reggel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek: így telt Sarka Katáéknál az ünnepi reggel. Álmosan és meghitten nézegeti Noncsika és Dávidka a feldíszített karácsonyfát: igazi nyugalom árad a fotójukról.

Nagy kérdés volt, hogy vajon hogyan ünnepli az idei karácsonyt a Hajdú család, de kiderült, hogy nincs miért aggódni, összegyűlt a család a gyerekek kedvéért. Sarka Kata és Peti a rajongóiknak is megmutatták, hogy együtt töltötték az ünnepeket, habár a hírek másról szóltak.

Sarka Katák meghitten ünnepeltek Forrás: Facebook/Sarka Kata

A karácsony reggel azonban még Hajdú Péter nélkül telt, csak hármasban. Erről is osztott meg Sarka Kata fotót, amin a gyerekek még álmosan nézegetik ébredés után a feldíszített karácsonyfát. A fenyő ugyan a gyerekeknek tetszik, de a rajongók ebben is találtak hibát. Egyesek szerint "baromi ronda" a fenyő, és túlzsúfoltnak is találják, de szerencsére azért akadt olyan is, aki szépnek tartotta.

Így gyászolja a sztárvilág George Michaelthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-george-michaelt-igy-gyaszoljak-a-sztarok.htmlOtthonában, békésen érte a halál George Michaelt, mindössze 53 évesen. Az egész világ gyászolja az énekest, aki rengeteg slágerrel kápráztatta el a rajongóit. Mindenkit lesújtott, hogy távozott a legenda. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterEzek a sztárpárok találtak egymásra idén: a kor nem számít! http://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-iden-jottek-ossze-dukai-regina-es-dobo-kata-uj-parja.html2016-ban csak úgy izzott a levegő a hazai sztárvilágban! Bár több ismert személyiség is egymásra talált ebben az évben, a szerelmüket csak hosszú időn vállalták fel a nyilvánosság előtt. Íme, a legmeglepőbb kapcsolatok! TV + SztárokOrigoHosszú Katinka karácsonyfája a legmenőbb: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161225-hosszu-katinka-uszono-karacsonyfaja-a-legmenobb-iden.htmlAz már biztos, hogy Hosszú Katinka úszónő karácsonyfája a legmenőbb idén. TV + Sztárok--Hódi Pamela luxusa is kiverte a biztosítékot a kommentelőknélhttp://www.life.hu/sztarok/20161225-hodi-pamela-luxusajandeka-kiverte-a-biztositekot-a-kommenteloknel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Berki Krisztián kedvese egy több százezer forintos luxusajándékot kapott karácsonyra. Természetesen kirobbant a botrány... TV + Sztárok--Tolvai Reni: "Hatalmas k**va vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20161225-tolvai-reni-vedekezni-kenyszerult-a-karacsonyi-fotoja-miatt.htmlA 25 éves énekesnő kapott hideget-meleget a legújabb dögös fotója miatt. Rövid idő után azonban nem bírta tovább a feszültséget. TV + SztárokOrigoGájer Bálint szerelmétől külön tölti az ünnepeket http://www.life.hu/sztarok/20161225-gajer-balint-es-otvos-brigitta-ebben-az-evben-kulon-karacsonyozik.htmlAz ismert énekes különleges ok miatt nem lehet együtt a kedvesével. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.