Ihos József több milliót bukott, de cserébe kap egy lakást

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ihos József lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakást vásárolt Ihos József, de hiába fizette ki az árát, nem költözhetett az ingatlanba. Több évig húzódó per vette kezdetét, aminek végre 10 év után pont kerülhetett a végére. Rengeteg pénzt bukott a humorista, de kapott cserébe egy lakást, bár szerinte már a többszörösét fizette ki.

12 millió forintért vásárolt évekkel ezelőtt egy új építésű ingatlant Ihos József, de nem lakhatott egy percig sem benne. Hiába zajlott le törvényesen az adás-vétel, rendőrségi pecsét került a lakásra. A cég ugyanis - akitől az ingatlant vásárolta - eladta a vállalkozását, az új cég pedig nem ismerte el, hogy Ihos József lenne a tulajdonos, sőt, még csalással is megvádolták.

Ihos József végre fellélegezhet, de sok pénzt veszített Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Egy hosszú pereskedés vette kezdetét, így a humoristának lakása ugyan nem volt, fizetnivalói annál inkább. "Szerintem annyit költöttem rá, hogy talán már az árát is kifizettem újra. Mostanra megnyugodtam, mert peren kívül sikerült megegyezni a céggel.

Persze sokat buktam rajta, de legalább le tudom zárni az elmúlt rémes tíz évet.

Örülök, hogy nem kell többet bíróságra járnom, végre nincs több bizonytalanság. Úgy néz ki kapok egy lakást, de nem itt, teljesen máshol" - mondta a Borsnak a humorista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.