Jackie Kennedy Rose Kennedy Schlossberg hasonlóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától. Jackie Kennedy, és unokája, Rose Kennedy Schlossberg megdöbbentően hasonlítanak egymásra. 

A genetika jól láthatóan teszi a dolgát, hiszen a vérrokonságban álló emberek között nagyon sok esetben elképesztően sok megjelenésbéli hasonlóság fedezhető fel, generációkkal később is.

Jackie Kennedy és unokája nagyon hasonlítanak egymásra Forrás: AFP

Jackie Kennedy mindenki által ismert nő, akinek stílusa legendává vált. A mai napig is követendő példaként szolgál rengeteg nő számára. Azt gondolnánk, hogy az ő halálával elveszítettük az elegancia fogalmát, ám úgy tűnik unokája személyében megtestesülni látszik a híres nagyi reinkarnációja - írta meg a HuffingtonPost.

Rose Kennedy Schlossberg egyáltalán nem érdeklődik a politika iránt. Barátnőivel megalapították az End Times Girls Club nevű vlogot, a fiatal lány ebben találta meg a boldogságát. A videóját megnézve látszik, hogy Rose-tól távol áll az arisztokrata életfelfogás, vonásiaban azonban jelen van nagyanyja minden finomsága, eleganciája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.