sztriptíztáncosnő karácsony Justin Bieber család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-díjas kanadai énekes nem akart a családjával lenni az ünnepek alatt, inkább egy hatalmas orgiát rendezett az otthonában. 

Bieber ahelyett, hogy hazautazott volna családjához, inkább óriási orgiát tartott Los Angeles-i házában. A hírek szerint meghívott pár igazán szexi sztriptíztáncost, akiknek a dress code szerint ünnepi fehérneműbe kellett öltözniük, majd Bieber szexuális segédeszközöket osztogatott Mikulás jelmezben - írja a Gossipcop.

Justin Bieber felsőtestét többen is taperolhatták a bulin Forrás: Calvin Klein

Hiába, a sztár tud mulatni, ha kell.

Meztelen hátsóval hajókázott Justin Bieber

Gyönyörű hegyek, szikrázó napsütés, hullámzó tenger és Justin Bieber pucér hátsója - valahogy így telik a nyaralása Bora Borán a tinisztárnak.
Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Ábrahám Edit betöltötte a 60. életévéthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-abraham-edit-60-eves-lett-boldog-szuletesnapot.html17 évesen már filmben szerepelt, Magyarország mégis főként a Barátok közt című sorozatból ismeri Ábrahám Editet. Nem csoda, hiszen a színésznő 16 éven keresztül alakította Berényi Claudia karakterét. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi meztelen fotóval forrósítja ezt a hűvös napothttp://www.life.hu/sztarok/20161226-bodi-sylvi-meztelenul-pozol.htmlBódi Sylvi gondoskodott arról, hogy a férfi rajongóinak boldog karácsonya legyen. Ruha nélkül mutatta meg idomait, ezzel még a komor reggeleket is felvidítja a modell. TV + SztárokOrigoGájer Bálint szerelmétől külön tölti az ünnepeket http://www.life.hu/sztarok/20161225-gajer-balint-es-otvos-brigitta-ebben-az-evben-kulon-karacsonyozik.htmlAz ismert énekes különleges ok miatt nem lehet együtt a kedvesével. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSarka Katáéknál meghitten telt a karácsony reggelehttp://www.life.hu/sztarok/20161226-sarka-kataek-igy-toltottek-a-karacsony-reggelet.htmlA karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek: így telt Sarka Katáéknál az ünnepi reggel. Álmosan és meghitten nézegeti Noncsika és Dávidka a feldíszített karácsonyfát: igazi nyugalom árad a fotójukról. TV + Sztárok--Hódi Pamela luxusa is kiverte a biztosítékot a kommentelőknélhttp://www.life.hu/sztarok/20161225-hodi-pamela-luxusajandeka-kiverte-a-biztositekot-a-kommenteloknel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Berki Krisztián kedvese egy több százezer forintos luxusajándékot kapott karácsonyra. Természetesen kirobbant a botrány... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.