Meggyilkolta barátnőjét, mert kiderült, hogy transznemű

gyilkosság transzneműek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshua Vallum szégyenében gyilkolta meg barátnőjét, ugyanis barátai rájöttek, hogy a lány valójában transznemű. Brutális kegyetlenséggel oltotta ki szerelme életét: autójában többször is megszúrta.

A 29 éves Joshua Vallum egy bűnbanda tagja volt, és beleszeretett egy 17 éves transznemű lányba. Hiába volt azonban szerelmes, közben végig attól rettegett, hogy a barátai rájönnek, párja valójában nem igazi nő. Félt a megtorlástól és attól, hogy a tagok csúfot űznek majd belőle, ha rájönnek, egy transzenűvel folytat kapcsolatot.

Transzenműsge miatt gyilkolta meg bartánőjét - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Sokáig sikerült titokban tartani a lány nemét, de sajnos nem örökké. Az egyik bandatag rájött, hogy a fiatal Mercedes Williamson igazából férfi is, ezért Joshua úgy döntött, meggyilkolja a lányt. Elcsábította, és autójában többször is megszúrta a fiatalt. A férfit azóta már el is ítélték: életfogytiglani börtönbüntetést kapott tettéért miután bevallotta, ha a lány nem lett volna transznemű, még ma is élne - írja az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.