Földrengés rázta meg Romániát

Forrás: AFP/Alvaro Vidal -
földrengés Románia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy húsz másodperces, közepes erejű földrengés sújtotta ma reggel Romániát.

Románia délkeleti részén történt a földmozgás, melynek következtében 5,2-es erősséget mértek- írja az MTI.

A rezgés a Kárpátok kanyarulatának külső részén volt mérhető, a moldvai Vrancea megyében, 100 kilométeres mélységben.- közölte a hírt a román Országos Földtani Intézet.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Alvaro Vidal

A földrengés Bukarestben és a Kárpátok kanyarulatánál lévő Brassóban is érezhető volt, nem kis riadalmat okozva az ottélőknek. Esetleges károkról egyelőre nem adtak jelentést.

Az amerikai földtani intézet gyorsjelentése szerint a rengés 5,6- os erősségű volt, 81 kilométeres mélységben.

Az itt mért legutóbbi földmozgás szeptember 24-én történt, ami a feljegyzések szerint az elmúlt évtized legerősebb rengése volt.

Újabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjábanhttp://www.life.hu/news/20161223-merenyletre-keszult-egy-koszovoi-testverpar.htmlÚjabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legforgalmasabb és legnagyob plázájában. A férfiakat letartóztatták, mielőtt a szörnyű tettet elkövették volna. News--Csodával határos módon menekült meg a Hertha magyar edzője a berlini merénylettőlhttp://www.life.hu/news/20161220-hertha-magyar-edzo-berlini-merenylet-megmenekult.htmlPetry Zsolt a Hertha edzője Dárdai Pál mellett, így ő is Berlinben él családjával. Az utolsó pillanatban gondolták meg magukat és végül az otthon melegét választották a karácsonyi vásár helyett azon a napon, amikor a szörnyű merénylet történt. News--Így reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--Hagyták a hóban reszketni a 3 éves pucér kisfiúthttp://www.life.hu/news/20161129-3-eves-kisfiut-kinoztak.htmlNem csak hagyták a hóban fagyoskodni a 3 éves kisfiút, hanem videót is készítettek róla, ahogy reszket... NewsOrigoBorzalmas: tragikus körülmények között zuhant le a brazil focicsapat gépehttp://www.life.hu/news/20161129-egy-futball-csapattal-a-fedelzeten-zuhant-le-egy-repulogep-5-en-eltek-tul.htmlTegnap este negyed 11-kor zuhant le a brazil focicsapat gépe Kolumbiában, kevesen élték túl az ütközést. NewsElképesztő luxusban élnek az angol fiatal milliárdosokhttp://www.life.hu/news/20161129-nagy-britannia-milliardos-csemeteinek-elkepeszto-luxuseletebe-leshetsz-bele.htmlA hétköznapi ember számára felfofoghatatlan luxusban élnek azok angol tinik, akiknek szülei jólmenő milliárdosok. Less be elképesztően fényűző életükbe! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.