A 60 éves színművész lassan hét éve van egyedül, de mint mondja, egyáltalán nem bánja a dolgot. 

Ihos a Blikknek őszintén mesélt magánéletéről, melynek úgy tűnik, már soha nem lesz része egy saját család. A színész elmondása szerint stabil párkapcsolathoz nem, a humorhoz viszont ragaszkodik. Az ország Kató nénije így valószínűleg egyedül marad majd. 

Ihos József nem vágyik családraFotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Én már egyedül akarok maradni. Nagyon nehezen alakult a családi életem, egyke gyerekként már idejekorán gondoskodnom kellett a beteg szüleimről, és sajnos édesanyámat is korán elveszítettem. Volt egy komolyabb párkapcsolatom, de 2009-ben vége szakadt, és azóta sem akarok újabbat. Félreértés ne essék, ettől még habzsolom az életet, rengeteg hölgy megfordult azóta is az életemben, de ismerem magam annyira, hogy tudom, nem vagyok alkalmas egy társas kapcsolatra. Remekül elvagyok így is" - mesélte a színész. 

Ihos József több milliót bukott, de cserébe kap egy lakást
Lakást vásárolt Ihos József, de hiába fizette ki az árát, nem költözhetett az ingatlanba. Több évig húzódó per vette kezdetét, aminek végre 10 év után pont kerülhetett a végére. Rengeteg pénzt bukott a humorista, de kapott cserébe egy lakást, bár szerinte már a többszörösét fizette ki.