A többi sztárral ellentétben, Berkiék nem menekülnek a hó és a hideg elől, hanem oda utaztak, ahol valódi havazást is lehet látni. 

Hangulatos fotókat posztolt Berki Krisztián a közösségi oldalára. Párjával és kislányával, Natasával a Mátrába utaztak, itt pihenik ki a 2016-os év fáradalmait. 

 A sztárcsalád férfi tagja arról is gondoskodott, hogy a hangulatnak megfelelő ételek kerüljenek az asztalra: lelkesen porciózza a kocsonya adagokat. 

❄️❄️❄️❄️❄️ #kekes #1014 #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik a kislány is jó döntésnek tartja az utazást, hiszen boldogan játszik a hóban, amire sajnos a főváros közelében nincs lehetőségünk a túlságosan enyhe időjárás miatt. 

Csúszík a család ☃️❄️ #kekes #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Természetesen a híres anyuka sem maradt ki a jóból, de nem csak a szűk család, hanem néhány barát is elkísérte őket az utazás során.

Más hírességek is szívesen utaznak az év végi időszakban, hiszen ilyenkor általában mindenkinek kevesebb a munkája, jut idő a kikapcsolódásra. Bódy Sylvi például extrém helyekre ment szörfözni, míg a Barátok közt sztárja édesanyjával látogatott Thaiföld egyik mesés részére.