Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke síelés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többi sztárral ellentétben, Berkiék nem menekülnek a hó és a hideg elől, hanem oda utaztak, ahol valódi havazást is lehet látni. 

Hangulatos fotókat posztolt Berki Krisztián a közösségi oldalára. Párjával és kislányával, Natasával a Mátrába utaztak, itt pihenik ki a 2016-os év fáradalmait.

A sztárcsalád férfi tagja arról is gondoskodott, hogy a hangulatnak megfelelő ételek kerüljenek az asztalra: lelkesen porciózza a kocsonya adagokat.

❄️❄️❄️❄️❄️ #kekes #1014 #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik a kislány is jó döntésnek tartja az utazást, hiszen boldogan játszik a hóban, amire sajnos a főváros közelében nincs lehetőségünk a túlságosan enyhe időjárás miatt.

Csúszík a család ☃️❄️ #kekes #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Természetesen a híres anyuka sem maradt ki a jóból, de nem csak a szűk család, hanem néhány barát is elkísérte őket az utazás során.

Más hírességek is szívesen utaznak az év végi időszakban, hiszen ilyenkor általában mindenkinek kevesebb a munkája, jut idő a kikapcsolódásra. Bódy Sylvi például extrém helyekre ment szörfözni, míg a Barátok közt sztárja édesanyjával látogatott Thaiföld egyik mesés részére.

Jennifer Lopez új szerelme ellen lázadnak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-jennifer-lopez-es-drake-szerelmenek-nem-orulnek.htmlCuki szerelmes fotót tett közzé Jennifer Lopez és Drake, de a rajongók nagyon indulatosan reagáltak a frissen kibontakozó románcra. TV + Sztárok--Bajor Imre halál óta Koós János egy szót sem beszélt az özveggyelhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-koos-janos-bajor-imre-halala-ota-nem-beszelt-az-ozveggyel.htmlTöbb mint két éve már annak, hogy Bajor Imre távozott az élők sorából. Legjobb barátja, Koós János azóta egy szót sem beszélt annak özvegyével, Ildikóval. Mint tudjuk, a viszály oka nem más, mint Bajor Imre gyógyítása: a táncdalénekes szerette volna, ha természetgyógyászok helyett szakorvosok kezelik. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy barátja állítja, az énekes nem volt depressziós, nem lehetett öngyilkoshttp://www.life.hu/sztarok/20161229-zambo-jimmy-nem-lehetett-ongyilkos-schmuck-andor-szerint.htmlZámbó Jimmy halál egész Magyarországot megrázta, azóta sem tudni pontosan, hogy mi történt. Barátja szerint Jimmy tele volt életerővel, és tervekkel, ezért biztosan nem lehetett öngyilkos. TV + Sztárok--Állítólag Nótár Mary nagymamája nem tudta, hogy unokája elvetélthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-notar-mary-nagymamaja-nem-tudott-a-vetelesrol.htmlSajnálatos dolgot jelentett be Nótár Mary december közepén: elvesztette kisbabáját. Az énekesnő Facebook-oldalán tudatta rajongóival szomorúságát, de állítólag a nagymamája nem tudott a vetélésről. A sztár terhességét is sokan vitatták, L.L. Junior például szó szerint azt mondta, hogy az énekesnő hazudik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsonka Pici punk buliban tombolt! Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161229-punkokkal-bulizott-csonka-andras.htmlSok mindent gondolnánk Csonka Andrásról, de azt nem, hogy besétál egy kő kemény punk buliba, és az ottaniakkal együtt szórakozni fog. Pedig ez történt. TV + Sztárok--Ittasan karambolozott Michelle Thorne, az X-Factor pornósahttp://www.life.hu/sztarok/20161229-az-x-factor-pornosa-michelle-thorne-reszegen-karambolozott.htmlLetartóztatta a rendőrség a 2005-ös X- Factorban feltűnt pornóst, ugyanis részegen karambolt okozott. Egy kocsma kerítésének csapódott, majd továbbhajtott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.