Jennifer Lopez új szerelme ellen lázadnak a rajongók

Forrás: Valerie Macon / AFP -
Drake szerelem Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki szerelmes fotót tett közzé Jennifer Lopez és Drake, de a rajongók nagyon indulatosan reagáltak a frissen kibontakozó románcra.

A szerelmesek éppen csak felvállalták a kapcsolatukat, de a legtöbben már azzal vannak elfoglalva, hogy vajon meddig fog tartani a románc. Sokan azt feltételezik, hogy tavasszal már sehol nem lesz a sztárok kapcsolata, pedig Jenniferre nem is jellemző, hogy futó kalandokba kezdene.

Jennifer Lopez új szerelmét nem támogatja a közvélemény Forrás: Valerie Macon / AFP

Azt pletykálják Drakeről, hogy szándékosan mindig hírességeket választ maga mellé, hiszen legutóbb Rihannával ápoltak szorosabb kapcsolatot, aki ki is fejezte véleményét a friss szerelmesekről:

"Rihanna csalódott, mert ősszel még Drake-kel egy párt alkottak, most pedig már Lopezt tartja a karjaiban. A fiatal sztár jó kapcsolatban volt Jenniferrel, de mostmár nem követi őt az Instagramon, vagyis számára a barátság véget ért" - árulta el egy bennfentes a Mirrornak.

Jennifert is bőven érték támadások, nem csak a rappert. A kommentelők egy része szerint hiba volt összeállni az énekesnővel, mert úgy is hamarosan ki fogja dobni. Más vélemények szerint csak a hírnevüket akarják egymással erősíteni, és biztosan nincsenek valós érzelmek a háttérben.

Nem tudni, hogy a szerelem meddig fog tartani, de várható volt, hogy előbb utóbb felvállaják a kettejük közti kapcsolatot, ugyanis egyre többször mutatkoztak egymás társaságában, és ez mindenkinek feltűnt.

Állítólag Nótár Mary nagymamája nem tudta, hogy unokája elvetélthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-notar-mary-nagymamaja-nem-tudott-a-vetelesrol.htmlSajnálatos dolgot jelentett be Nótár Mary december közepén: elvesztette kisbabáját. Az énekesnő Facebook-oldalán tudatta rajongóival szomorúságát, de állítólag a nagymamája nem tudott a vetélésről. A sztár terhességét is sokan vitatták, L.L. Junior például szó szerint azt mondta, hogy az énekesnő hazudik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIttasan karambolozott Michelle Thorne, az X-Factor pornósahttp://www.life.hu/sztarok/20161229-az-x-factor-pornosa-michelle-thorne-reszegen-karambolozott.htmlLetartóztatta a rendőrség a 2005-ös X- Factorban feltűnt pornóst, ugyanis részegen karambolt okozott. Egy kocsma kerítésének csapódott, majd továbbhajtott. TV + SztárokOrigoKibékül Paris Hilton és Kim Kardashian?http://www.life.hu/sztarok/20161229-kibekul-paris-hilton-es-kim-kardashian.htmlA jelek szerint kibékül Hollywood két ősellenesége, Paris Hilton és KIm Kardashian. Talán csak nem nekik is benőtt a fejük lágya? TV + Sztárok--Megsiratta a 19 évet Gaál Noémi: könnyes szemmel búcsúzott a TV2 időjósahttp://www.life.hu/sztarok/20161229-gaal-noemi-konnyes-szemmel-bucsuzott-el-kollegaitol-a-tv2-nel.htmlTávoznia kellett Gaál Noéminek a TV2-től, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól. TV + SztárokOrigoElton John a színpadon sírt George Michael miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-elton-john-sirva-fakadt-george-michael-miatt.htmlAhogy telik az idő, egyre inkább tudatosul mindenkiben: George Michael már nincs köztünk többé. Legutóbb Elton John borult ki egy óriási közönség előtt az énekes halála miatt. TV + Sztárok--Jude Law 44 éves lett: még most is egy szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-22-eves-lett-jude-law.htmlA színész már 12 évesen tudta, hogy az ő világa a színpad, de nem ment zökkenőmentesen karrierjének beindulása. Jude Law tehetségére azonban hamar felfigyeltek, első fontosabb hollywoodi filmszerepét 25 évesen kapta. A ma 44 éves világsztár ezután már megállíthatatlan volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.