Be szeretné biztosítani családja jövőjét Gáspár Laci, így már nem csak az éneklésből tartja fenn magát. Bisztrót nyitott az énekes, mivel úgy gondolja, fontos, hogy több lábon álljon.

Minden lelkesedését és szabadidejét új bisztrójára fordította Gáspár Laci, melyet Kecskeméten nyitott. A helyet egy korábbi tulajdonostól vette át. Bár a név a régi maradt, a belső terek megváltoztak, Laci ízlését tükrözik. Még bőven van munka az étteremmel, de Laci nem bánja, mivel szerinte fontos, hogy az ember több lábon álljon. Így ráadásul családjának is segíthet, például munkát adhat szakácsnak tanuló húgának.

Gáspár Laci vendéglősnek álltForrás: RTL Sajtóklub

"Egyelőre több a ráfordítás, mint a haszon, de nem azért csinálom, hogy gyorsan meggazdagodjak belőle. Hosszú távon gondolkodom, most már három gyermekem van, szeretnék több lábon állni, és jó lehetőséget látok ebben a helyben. Régi álmom volt, hogy legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal össze lehet jönni. Jókat eszünk, iszunk, zenélünk és beszélgetünk. Ez most megvalósulni látszik, aminek nagyon örülök, úgy érzem, hogy ez a második otthonom. Ráadásul a húgom szakácsnak tanul, boldoggá tenne, ha a jövőben tudnék neki munkát biztosítani. Persze sok tennivaló van még a bisztróval, hogy életképes maradjon, és ne vigye, hanem hozza a pénzt" - mondta a Blikknek Laci, aki rendszeresen szervez eseményeket a helyre, de ő is fel szokott ott lépni.