Oroszlányi rendőrök teljesítették a 4 éves kisfiú álmát

Forrás: Police.hu -
rendőrség Oroszlány álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négyéves kisfiú kívánsága teljesülhetett hála az oroszlányi rendőröknek. A gyermek születésnapját szerette volna a kapitányságon tölteni, és a vágya teljesült. A boldog nap után úgy búcsúzott a dolgozóktól, hogy ő is rendőr lesz!

Egy anyukától érkezett levél az oroszlányi rendőrkapitányságnak: a szülő azt kérte, hogy had ünnepelhesse kisfia közelgő születésnapját az őrsön. A gyermek ugyanis odavan a rendőrökért, és minden vágya az volt, hogy velük tölthesse el ezt a számára különleges napot.

Az oroszlányi rendőrök mindent megtettek, hogy boldoggá tegyék Petikét Forrás: Police.hu

Kukovetz Péter kívánsága 2016. december 29-én a teljesült hála az oroszlányi rendőröknek. A kisfiút és családját dr. Gánincs József rendőr alezredes, az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály vezetője fogadta.

Rengeteg dolgot kipróbálhatott a kisfiú Forrás: Police.hu

A rendőrök mindent megtettek azért, hogy felejthetetlen nap legyen ez Petike számára. A kisfiú sok mindent kipróbálhatott, de a rendőrautót élvezte a legjobban, mert abban igazi zsarunak érezhette magát. A kis ünnepelt a boldog nap végén úgy búcsúzott az egyenruhásoktól, hogy ő is rendőr lesz!

A rendőrautó volt a kedvenc Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.