Durva! David Blainet szájba lőtték egy fegyverrel

Forrás: Channel 4 -
fegyver lövés David Blaine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően meglepődött a közönség, mikor David Blanet szájba lőtték egy fegyverrel. 

A 43 éves bűvész megint valami olyat alkotott, amit egy darabig senki nem fog tudni elfelejteni: A Beyond Magic című show keretein belül ismét elkápráztatta a közönségét, de voltak pillanatok, amikor komolyan aggódni kellett az egészségéért.

David Baline bűvész a Beyond Magic című show keretein belül ismét elkápráztatta a közönségét Forrás: Channel 4

Ugyanis a műsor vége felé közeledve Blaine leadótt pár próbalövést egy puskával, majd egy fekete fal elé állt. A fegyvert úgy állították be, hogy az abból kiszáguldó golyó egyenesen David szájába fusson. Ezt követően a szájába vett egy speciális fém védőpoharat, hogy nehogy valami bántódássa essen a produkció során. - írta meg a TheGuardian.

David Blaine a szájába vett egy speciális fém védőpoharat, hogy nehogy valami bántódássa essen Forrás: Channel 4

Amikor meghúzta a ravaszt, a lövedék gyorsan a szájába fúródott, majd onnan visszapattanva távozott a híresség testéből. A sztár ép bőrrel megúszta a mutatványt, de azért nem alakult teljesen sérülésmentesen a dolog: a védőpohár egy kis darabja lepattant, és felsértette Blane torkát, ám ezen kívül teljesen jól van.

A védőpohár egy kis darabja lepattant, és felsértette Blane torkát, amiért kórházba kellett szállítani Forrás: Channel 4
Ugyanaz lehet a Népligetben talált, és a soroksári nő gyilkosahttp://www.life.hu/news/20161229-ket-no-halalaert-felelos-ugyanaz-a-ferfi.htmlA vizsgálatok és a nyomozás is még javában zajlik, de elképzelhető, hogy két gyilkosságot is lezárhatnak, ha ugyanaz a tettes felel mindkét nő haláláért. NewsOrigoEzért fogyasztunk virslit és pezsgőt új évkorhttp://www.life.hu/news/20161229-ez-az-ok-amiert-pezsgot-es-virslit-fogyasztunk-uj-evkor.htmlMinden évben, szilveszterhez közeledve megugrik néhány élelmiszer vásárlási aránya. Ilyen például a lencse, a sertés, a pezsgő és a virsli is. De az utóbbi kettőt vajon miért fogyasztjuk új év idején? News--Rossz spermával termékenyítettek meg 26 nőt egy klinikánhttp://www.life.hu/news/20161228-egy-holland-klinikan-26-not-rossz-spermaval-termekenyitettek-meg.htmlÖsszekeverték a spermamintákat a klinikán, ez okozta a bakit, ami miatt 26 nőt rossz spermával termékenyítettek meg. News--Unod a sima főtt virslit? Íme egy szuper újévi recepthttp://www.life.hu/news/20161228-finom-virslis-ujevi-recept.htmlTe is szeretsz újév idején virslit enni, de unod már az egyszerű főtt vagy sült formáját? Hoztunk egy kis virsli reformot, hogy változatosabb legyen a menüsor. News--A 2016-os év 5 legbizarrabb története a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/news/20161201-ime-az-idei-ev-5-legelkepesztobb-sztorija-a-vilagbol.htmlNem is gondolnánk, hogy mennyi hihetetlen eset történt idén is a világban. Összegyűjtöttünk 5-öt a legdurvábbak közül. News--Megfojtotta magyar párját az osztrák férfihttp://www.life.hu/news/20161228-megfojtotta-baratnojet-az-osztrak-ferfi.htmlSokat veszekedtek, a férfi rendszeresen ideges volt a nő miatt. Ám egy napon elege lett belőle, és egyszerűen megfojtotta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.