Bakács Tibor Settenkedő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz anyagi körülmények között él, és állandó, stabil munkája sincs Bakács Tibornak, de most nagy visszatérésre készül. A kritikust, a Megasztár egykori zsűritagját barátai segítik. 

Saját rádiójátékkal, a Colorado Cirkusszal térne vissza a médiába Bakács Tibor Settenkedő.

"A szalámilopás következtében véget ért a celebségem,

Blikknek

Bakács Tibor forrás: Life.hu

Borzalmas az anyagi helyzetem, és mindennap eszembe jut, hogy bárcsak többet tudnék segíteni a családomnak.

A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-naray-tamas-leingyenelozte-a-celebeket-ok-velemenyeztek.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. TV + Sztárok--Vajna Tímea: "Vigyázzatok arra, mit csináltok..."http://www.life.hu/sztarok/20161231-igy-kivannak-boldog-uj-evet-a-sztarok.htmlA Life.hu olvasóinak boldog új évet kívántak a magyar hírességek. Hogy kiket kaptunk lencsevégre, és hogy ők mit tanácsolnak, a videóból megtudhatod. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNem 99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa: több évet letagadott a korábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-navai-aniko-szerint-gabor-zsazsa-tobb-evet-letagadott-a-korabol.htmlDecember 18-án hunyt el Gábor Zsazsa, hosszú betegeskedés után. A díváról mindenki úgy tudta, hogy februárban töltötte volna be a 100. életévét, ám a hollywoodi világban járatos Návai Anikó szerint Gábor Zsazsa 4 évet letagadott a korából. TV + SztárokSzerelmével ünnepelte a karácsonyt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kobol-anita-uj-szerelmevel-unnepelt.htmlA csinos műsorvezető hangulatos fotót posztolt a közösségi oldalán követői nagy örömére. TV + Sztárok--Fergeteges bakiparádé sztárokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-bakiparade-sztarokkal-2016bol.htmlBizony-bizony, még a szerepléshez szokott sztárok nyelve is gyakran megbotlik. De az sem ritka, hogy elfelejtik a szöveget, vagy forgatás közben valaki átsétál a kamera előtt. Íme, a Life.hu bakiparádéja.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.