Állítják: családos emberbe szeretett bele Kondákor Zsófi

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban Kondákor Zsófia Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, már jó ideje nincs együtt Kondákor Zsófi és Kembe Sorel. Most azonban az is napvilágot látott, miért költözött el a férfi otthonukból. 

A Bors úgy tudja, ahogy Sorel esetében, úgy most is a Jóban Rosszban csapatából szeretett bele valakibe a színésznő. A lap azt is tudni véli, az illető családos ember, éppen ezért nem verik nagy dobra szerelmüket.

Kondákor Zsófi újra egy Jóban Rosszban-szereplőbe lett szerelmes Forrás: TV2

"A stábban nyílt titok, hogy közük van egymáshoz. Mégis mindenki hallgat róla, mert az említett férfi családapa. Kínos helyzet, mert ha fény derül a kilétére, hatalmas botrány lesz. Persze azt mondják, hogy a szerelem ellen nem lehet tenni, de ha családokról van szó, gyerekekről, akkor azért kétszer meg kéne gondolni azt, mibe megy bele az ember"nyilatkozta a Jóban Rosszban stábjának egyik, neve elhallgatását kérő tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.