Kapócs Zsóka állatvédők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Kapócs Zsókát beperelné az egyik állatvédő alapítvány. Egy Rudolf nevű, megkötözött lábú lovat akart mindenki megmenteni, de az ügyből hatalmas félreértés és botrány kerekedett. Zsókát a Facebook-oldalán ócsárolják félrevezetés miatt, míg az egyik alapítvány jogi útra terelné a dolgot.

Zsóka a Csillagszem Alapítvány szóvivőjeként akart pénzt gyűjteni az állat műtétére, de nekitámadtak. Szerintük Zsókáék törvénytelenül gyűjtenek pénzt. A színésznő a botrány ellnére, még mindig örökbe akarja fogadni az állatot, azt állítja, vidéken csodás életet tudnának biztosítani neki. Ám a gyömrőiek, akik elsőként vették gondozásukba Rudit, nem engedik az örökbefogadást.

Hoppá! Így tartja fenn luxuséletét Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20170101-igy-tartja-fenn-luxuseletet-bodi-sylvi-megkoszonte-a-tamogatast.htmlA modell a Facebookon köszönte meg támogatónak, amit 2016-ban tettek érte. TV + Sztárok--Boldogságot sugárzó képet posztolt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-boldogsagot-sugarzo-kepet-posztolt-rekasi-karoly-pikali-gerdaval.htmlBár felröppent a hír, hogy Rékasi Károly balesete beárnyékolja a Pikali Gerdával való kapcsolatát is, ők rácáfolnak erre. TV + Sztárok--A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--Medveczky Ilona: "Utolért a sorsom, a szerelmet csalódás követte"http://www.life.hu/sztarok/20161231-medveczky-ilona-2016rol-meselt.html2016 nem Medveczky Ilona éve volt. A táncművésznő arról beszélt, hogy egészségi problémákkal küzdött és szerelmi csalódás is érte. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták Gábor Zsazsát: exkluzív videó Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-eltemettek-gabor-zsazsat-exkluziv-video-los-angelesbol.htmlA magyar származású díva, Gábor Zsazsa december 18-án halt meg hosszú betegeskedés után, a búcsúztatója december 30-án, pénteken volt Los Angelesben. A Life.hu a helyszínen készített képeket és videófelvételt a szertartásról. TV + Sztárok--Fergeteges bakiparádé sztárokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-bakiparade-sztarokkal-2016bol.htmlBizony-bizony, még a szerepléshez szokott sztárok nyelve is gyakran megbotlik. De az sem ritka, hogy elfelejtik a szöveget, vagy forgatás közben valaki átsétál a kamera előtt. Íme, a Life.hu bakiparádéja.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.