A szülők holtan hevertek, míg a gyerekek a kocsiban ültek, sértetlenül

Forrás: Facebook/Heather Kelsey -
halál gyerekek szülők házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők holtteste az autó mellett hevert, míg három gyermekük a kocsiban tartózkodott.

Daniel és Heather Kelsey holtan feküdtek az autójuk mellett, három kicsi gyerekük azonban sértetlenül ült a járműben. Az eset floridában történt, ám a rendőrség még nem tudja, mi állhat a hirtelen halál hátterében; most is zajlik a nyomozás.

Hether és Daniel Kelsey-t holtan találták autójuk mellett Forrás: Facebook/Heather Kelsey

Egy bejelentésnek köszönhető, hogy a három kisgyereknek nem esett bántódása. A helyszínre érkező rendőrök találták meg az autó mellett fekvő szülőket, ám a kocsiban tartózkodó három gyermek szerencsére sértetlen volt.

A legkisebb 8 hónapos, a középső 1 éves, a legidősebb 4 éves. A fiatal szülők halálának okát majd a boncolási eredmények fogják megmondani, ám a rendőrség eddigi vizsgálatai szerint nem idegenkezűség áll a dolog hátterében.

"Imádtam a testvéremet, és azt is, ahogy a gyerekeivel bánik. Olyan irreális ez az egész" - mesélte Daniel testvére a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.