Tom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. 

Jennifer Lawrence

"Örülök, hogy ilyen sok filmforgatás valósult meg Magyarországon ebben az évben, ez a célom, és ezen dolgozom, hogy minél nagyobb és izgalmasabb filmeket vegyenek fel nálunk. Sokan jönnek 2017-ben is, például Jennifer Lawrence" – nyilatkozta korábban a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna. Mint később kiderült, a világ egyik legszexisebb színésznője a Red Sparrow című filmet forgatja majd Pesten, többek között Jeremy Ironsszal. A látogatásról egyébként meglepően keveset tudni, egyedül az egyik legnagyobb twitteres rajongói oldalán van róla egy nyúlfarknyi információ, miszerint a sztár január 2-án megérkezett a fővárosba. 

Jennifer Lawrence már Budapesten vanForrás: AFP/Valerie Macon

Bruno Mars

Peter Gene Hernandez, művésznevén Bruno Mars amerikai énekes, dalszerző és zenei producer. A 31 éves sztár 2013-ban már elvarázsolt minket egy elképesztő koncerttel, most májusban pedig újra visszatér egy vadonatúj show-val. Az új albumát, a 24k Magic című korongot népszerűsítő turné 2017. március 28-án indul a belga Sportpalotában, Antwerpenben, és júniusig megáll többek között Londonban, Párizsban, Madridban, Zürichben, Koppenhágában és Berlinben is. 2017. május 30-án pedig akár te is tombolhatsz a dalaira! 

Bruno Mars májusban érkezik hazánkba, és nagyszabású koncertet adForrás: AFP/Kevin Winter

Jeremy Irons

Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész már több alkalommal is járt Magyarországon: 2011-ben például nálunk forgatta a Borgiák második évadát. "Jártam én sokkal korábban is Magyarországon, még a rendszerváltás előtt. Mindig szerettem ide jönni, barátságos és kedves emberekkel hozott össze a sors"nyilatkozta akkor a sztár. Most pedig a Red Sparrow című film munkálatai miatt látogat a fővárosba. A filmben az egyik partnernője Jennifer Lawrence lesz. 

Jeremy Irons a Red Sparrow című film forgatása miatt jön fővárosunkbaForrás: AFP

Ellie Goulding

A sztár nevét jól ismeri a magyar közönség, és azok is, akik nem kifejezetten kedvelik Ellie munkásságát: az énekesnő legutóbbi hatalmas slágere, A szürke ötven árnyalata című filmhez írt Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját, emellett itthon is az egyik legkedveltebb rádiósláger volt. A szőke szépség 2017. június 28-án Sopronban a VOLT fesztiválon varázsolja majd el a hazai közönséget. 

Ellie Goulding a VOLT fesztiválon lép majd felForrás: AFP/Donald Bowers

Robbie Williams

Stadionturnéra indul Robbie Williams – jelentette be az énekes tavaly, Londonban. A nyáron induló koncertsorozat 19 ország 29 állomását érinti. A turné június 2-án indul a manchesteri Etihad Stadionban. A sztár előzenekara az Erasure lesz. Az énekes – aki nemrég csúnyán magára haragította a rajongókat – augusztus 23-án érkezik Budapestre, a koncert újabb hatalmas bulinak ígérkezik. 

Robbie Williams augusztus végén érkezik – fergeteges bulira számíthatunkForrás: AFP/Loic Venance
Ők jönnek még hozzánk!
Hans Zimmer, Green Day, Martin Garrix, Imagine Dragons, John Newman, Cesar Millan és sokan mások....