Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak

Bruno Mars Robbie Williams Jennifer Lawrence forgatás Jeremy Irons Magyarország Ellie Goulding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. 

Jennifer Lawrence

"Örülök, hogy ilyen sok filmforgatás valósult meg Magyarországon ebben az évben, ez a célom, és ezen dolgozom, hogy minél nagyobb és izgalmasabb filmeket vegyenek fel nálunk. Sokan jönnek 2017-ben is, például Jennifer Lawrence"nyilatkozta korábban a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna. Mint később kiderült, a világ egyik legszexisebb színésznője a Red Sparrow című filmet forgatja majd Pesten, többek között Jeremy Ironsszal. A látogatásról egyébként meglepően keveset tudni, egyedül az egyik legnagyobb twitteres rajongói oldalán van róla egy nyúlfarknyi információ, miszerint a sztár január 2-án megérkezett a fővárosba.

Jennifer Lawrence már Budapesten van Forrás: AFP/Valerie Macon

Bruno Mars

Peter Gene Hernandez, művésznevén Bruno Mars amerikai énekes, dalszerző és zenei producer. A 31 éves sztár 2013-ban már elvarázsolt minket egy elképesztő koncerttel, most májusban pedig újra visszatér egy vadonatúj show-val. Az új albumát, a 24k Magic című korongot népszerűsítő turné 2017. március 28-án indul a belga Sportpalotában, Antwerpenben, és júniusig megáll többek között Londonban, Párizsban, Madridban, Zürichben, Koppenhágában és Berlinben is. 2017. május 30-án pedig akár te is tombolhatsz a dalaira!

Bruno Mars májusban érkezik hazánkba, és nagyszabású koncertet ad Forrás: AFP/Kevin Winter

Jeremy Irons

Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész már több alkalommal is járt Magyarországon: 2011-ben például nálunk forgatta a Borgiák második évadát.

Mindig szerettem ide jönni, barátságos és kedves emberekkel hozott össze a sors"

nyilatkozta

Jeremy Irons a Red Sparrow című film forgatása miatt jön fővárosunkba Forrás: AFP

Ellie Goulding

A sztár nevét jól ismeri a magyar közönség, és azok is, akik nem kifejezetten kedvelik Ellie munkásságát: az énekesnő legutóbbi hatalmas slágere, A szürke ötven árnyalata című filmhez írt Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját, emellett itthon is az egyik legkedveltebb rádiósláger volt. A szőke szépség 2017. június 28-án Sopronban a VOLT fesztiválon varázsolja majd el a hazai közönséget.

Ellie Goulding a VOLT fesztiválon lép majd fel Forrás: AFP/Donald Bowers

Robbie Williams

Stadionturnéra indul Robbie Williams – jelentette be az énekes tavaly, Londonban. A nyáron induló koncertsorozat 19 ország 29 állomását érinti. A turné június 2-án indul a manchesteri Etihad Stadionban. A sztár előzenekara az Erasure lesz. Az énekes – aki nemrég csúnyán magára haragította a rajongókat – augusztus 23-án érkezik Budapestre, a koncert újabb hatalmas bulinak ígérkezik.

Robbie Williams augusztus végén érkezik – fergeteges bulira számíthatunk Forrás: AFP/Loic Venance

Ők jönnek még hozzánk!

Hans Zimmer, Green Day, Martin Garrix, Imagine Dragons, John Newman, Cesar Millan és sokan mások....

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.