Robbie Williams rajongók koncert kézfertőtlenítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Grammy-díjra jelölt sztárt emberek milliói szeretik a világon, az ilyen húzásokkal igencsak magára haragítja a rajongókat. 

Robbie Williams szilveszter éjszakáján Westminsterben adott egy fergeteges koncertet, majd mikor felcsendült a Auld Lang Syne tradicionális skót dal, az énekes leszaladt az őt ünneplő tömegbe. Itt le is pacsizott a rajongókkal, ám mindenki legnagyobb meglepetésére ezután furcsa dolgot tett - írja a The Sun.

Mikor a sztár felért a színpadra egy liternyi kézfertőtlenítővel borította be kezeit, és méla undor látszott az arcán. A rajongóknak ez nem igen volt ínyére, így több fórumon is kemény szavakkal illették a sztárt. Nem tudni, hogy Robbie komolyan gondolta-e a dolgot, vagy csak viccelt, egy biztos, ebből nem jött ki túl jól...

Robbie Williams duettet énekelt a Spice Girls tagjával

A karácsony közeledésével egyre többen kerülnek romantikus hangulatba, ezt bizonyítja Emma Bunton és Robbie Williams csodálatos előadása is.
Karácsonykor veszítette el édesapját Ivancsics Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-karacsonykor-veszitette-el-edesapjat-ivancsics-ilona-szomszedok.htmlIvancsics Ilona színésznő számra nem végződöt jól az év: tragdia árnyékolta be az ünnepi időszakot.TV + Sztárok--Botrány Mariah Carey szilveszteri koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-botrany-mariah-carey-szilveszteri-koncertjen-instagramon-magyarazkodik.htmlÓriási hisztibe torkollott Carey fellépése. Valami nem volt jó: hol ezzel, hol azzal volt a baj. Többek szerint az énekesnő egyszerűen részeg volt. TV + SztárokAFPBoldogságot sugárzó képet posztolt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-boldogsagot-sugarzo-kepet-posztolt-rekasi-karoly-pikali-gerdaval.htmlBár felröppent a hír, hogy Rékasi Károly balesete beárnyékolja a Pikali Gerdával való kapcsolatát is, ők rácáfolnak erre. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-naray-tamas-leingyenelozte-a-celebeket-ok-velemenyeztek.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. TV + Sztárok--Vajna Tímea: "Vigyázzatok arra, mit csináltok..."http://www.life.hu/sztarok/20161231-igy-kivannak-boldog-uj-evet-a-sztarok.htmlA Life.hu olvasóinak boldog új évet kívántak a magyar hírességek. Hogy kiket kaptunk lencsevégre, és hogy ők mit tanácsolnak, a videóból megtudhatod. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy romantikázott Makranczi Zalán és Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-moziban-romantikaznak.htmlVéget ért a karácsony, és habár ez a szeretet, valamint a család ünnepe, jól jön egy kis pihenés a nagy forgatag után. Szinetár Dóra és Makranczi Zalán is elszöktek egy kicsit kettesben. Romantikáztak egyet szabad estéjükön. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.