Ő Hosszú Katinka új partnere – Közös fotót is posztolt az úszónő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/David Ebener -
Dudás Dániel Iron Aquatics úszó Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dudás Dánielnek hívják azt a fiatal úszót, aki már biztosan együtt gyakorolhat Hosszú Katinkával. 

Hosszú Katinka éppen hogy hazaért Amerikából újév napján, délután máris edzeni ment. A híres úszónő nem egyedül tempózott, hanem egy fiatal kaposvári tehetség, Dudás Dániel társaságában.

A kaposvári srác hirtelen mindenki számára érdekes lett, hiszen közös fotón szerepelt Katinkával. Dániel egy 22 éves úszó, aki ha minden igaz, a közeljövőben Budapestre fog költözni. Arról is szó esett, hogy átigazol a Katinka által alapított Iron Aquatics egyesülethez, ám a kaposvári klubjához még szerződés köti.

Hosszú Katinka a szárnyai alá vett egy fiatal úszót Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/David Ebener

Innentől kezdve kissé érdekes a történet, hiszen Shane Tusup készíti Dániel edzéstervét, az Iron Aquatics eszközeit használja a gyakorlások során, és Hosszú Katinkával együtt úszhat. Az eredményeket és az ezek után járó állami támogatásokat viszont továbbra is Kaposvár kapja – írta meg a 24.hu

Megszűnik a mozi a MOM Parkbanhttp://www.life.hu/news/20170103-mom-park-mozi-a-jovoben-itt-nem-nezhetunk-filmeket.htmlJanuár 2-án zárva maradt a MOM Park mozija. A Cinema City szerint nem engedték, hogy kinyissanak, a bevásárlóközpont viszont egy közleményben tisztázta a helyzetet. NewsOrigoGábor Zsazsa özvegye váratlanul eltűnt http://www.life.hu/news/20170103-senki-nem-tudja-hova-lett-gabor-zsazsa-ozvegye.htmlGábor Zsazsa egykori férje, Frédéric Von Anhalt rejtélyes módon eltűnt. NewsOrigoMichael Schumacher ma 48 éveshttp://www.life.hu/news/20170103-ma-48-eves-michael-schumacher.htmlMa 48 éves Michael Schumacher, a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. Sajnos azonban nincs oka a családnak az ünneplésre, a sportoló állapota továbbra sem javul. NewsAFPElőkerült egy videó az isztambuli merénylőrőlhttp://www.life.hu/news/20170103-videot-keszitett-magarol-az-isztambuli-merenylo.htmlAz isztambuli merénylő 39 ember halálát okozta a szilveszter éjjelén elkövetett fegyveres támadás során. Az Iszlám Állam magára vállalta a merényletet, aminek elkövetőjét még nem sikerült kézre keríteni. Nemrég egy új felvétel került elő a támadóról, aki önmagát filmezte az isztambuli Taksim téren. News--Hamarosan megérkezik a hó: akár 6 centiméternyi is eshethttp://www.life.hu/news/20170103-jon-a-hoeses-akar-6-centimeternyi-is-hullhat.htmlNem volt ugyan fehér karácsonyunk, de ettől még van esélyünk arra, hogy a télen havat lássunk. Nemsokára jön is a hóesés. Holnaptól már többfelé várható havazás. News--Hosszú betegség után elhunyt Tatár István olimpikonhttp://www.life.hu/news/20170103-tatar-istvan-olimpikon-eletenek-59-eveben-elhunyt.htmlHosszú betegség után életének 59. évében elhunyt a magyar olimpikon, Tatár István. A futó tagja volt az 1988-as szöuli olimpián 4x100 méteres váltónak, akik a nyolcadik helyen zártak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.