Levizelték, megverték, ürülékkel etették, majd megölték a férfit

Forrás: AFP -
halál áldozat brutális gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal elkövetők elképesztő brutalitással végeztek az áldozattal, megalázó élményekben volt része, még mielőtt megölték volna. 

Delvin Mendoza-Chaparro meggyilkolásáért 3 fiatalt gyanusítanak. A három húsz év körüli férfi és az áldozat közösen fogyasztottak kábítószert, majd ezt követően Chaparrot lopással vádolta meg az egyikőjük.

Kábítószer hatása alatt alázták meg, majd végezték ki az áldozatot Forrás: AFP

Ezt követően közösen kezdték el verni Chaparrot, majd később betömték a száját macskaalommal, amiben már nagy mennyiségű ürülék is volt. Miután íly módon megalázták,

még ketten le is vizelték, majd egy sikátorba vonszolták,

itt érte utol a halál.

A rendőrök lehúzott nadrággal találtak rá. Az elkövetők videóra vették az esetet, és a felvételt a telefonjukon tárolták. Azután találták meg a videót a hatóságok, miután letartóztatták a három férfit. - írta meg a Metro.

Összeütközött egy Intercity és egy személyvonat Ceglédnélhttp://www.life.hu/news/20170102-osszeutkozott-egy-intercity-es-egy-szemelyvonat-ceglednel-tobb-serult.htmlMűszaki hiba miatt összekoccant két vonat Cegléd és Ceglédbercel között hétfő este - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról számolt be, hogy három embert kórházba visznek. News--Több ezer fontért vásárolt kutyáinak ruhát egy nőhttp://www.life.hu/news/20170102-a-hazi-kedvenceknek-sajat-ruhatara-is-van.htmlAz állatbarát nő annyira szereti a kutyáit, hogy mindegyiknek a saját stílusának megfelelő ruhákat vásárol. News--Talán nem is jéghegy miatt süllyedt el a Titanichttp://www.life.hu/news/20170102-uj-elmelet-szuletett-a-titanic-sullyedese-kapcsan.htmlMindannyian úgy tudjuk, hogy a híres Titanic hajó egy jégheggyel való ütközés következtében süllyedt el. Vagy ez nem is igaz? News--Megrongálták a híres Hollywood feliratothttp://www.life.hu/news/20170102-hollywoodbol-egy-ejszaka-alatt-hollyweed-lett.htmlValaki szilveszter éjjel gondolt egyet, és úgy döntött kicsit átírja a híres Hollywood feliratot. News--Változásokat hoz az újév a TV2 hírműsoraibanhttp://www.life.hu/news/20170102-valtozni-fognak-a-tv2-hirmusorainak-szerkesztoi.htmlAz újév változásokat hoz a TV2 hírműsoraiban is. Főként a szerkesztők körében lesz csere, ugyanis a Mokka eddigi főszerkesztője szülési szabadságra megy. Ezért szükséges az átszervezés. NewsOrigoMegszólalt az isztambuli merénylet egyik túlélője: szerinte több a halálos áldozathttp://www.life.hu/news/20170102-az-isztambuli-merenylet-tuleloje-szerint-tobb-a-halalos-aldozat.htmlSzilveszter éjjelén véres támadás történt Isztambul egyik népszerű szórakozóhelyén. A támadó berontott a helyszínre, és megkezdte a mészárlást. Fegyverrel tüzelt az ünneplő tömegbe. Legalább 39-en meghaltak a támadásban, de Sefa Boydas túlélő szerint több lehet a halálos áldozat, ugyanis az emberek egymáson átgázolva menekültek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.