Az újév általában az ünneplésről és vidámságról szól. Az emberek önfeledten köszöntik a következő esztendőt, de nem az ausztrál tévécsatornánál. Itt volt a tévék történetének legkínosabb visszaszámlálása, a statiszták ugyanis olyanok voltak, mintha temetésre készültek volna buli helyett.

Búskomor arcok, szomorú tekintetek: az emberek nem így képzelik el az újév köszöntését, az egyik ausztrál tévécsatornánál mégis ez történt. A statiszták nem nagyon értették a szerepüket, és az önfeledt ünneplés helyett szomorúan ácsorogtak a két tomboló műsorvezető mellett.

Kínosra sikerült az ausztrál csatorna visszaszámlálásaForrás: Youtube

A televíziózás történetének legkínosabb visszaszámlálásáról természetesen videó is készült, ami elég gyorsan elterjedt az interneten. A statiszták már a bevonulást sem örömködték túl, úgy lépkedtek be a stúdióba, mintha legalábbis a kivégzésükre érkeztek volna. Később sem lettek boldogabbak, meglehetősen szűkmarkúan osztogatták a mosolyukat. Élő, egyenes adásban búslakodtak egymás mellett, míg a két műsorvezető nem győzött ugrálni örömében. Nem voltak egy hullámhosszon, annyi biztos.