Íme, a legkínosabb újévi visszaszámlálás: mindenki búsult

Forrás: Youtube -
visszaszámlálás szomorú Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újév általában az ünneplésről és vidámságról szól. Az emberek önfeledten köszöntik a következő esztendőt, de nem az ausztrál tévécsatornánál. Itt volt a tévék történetének legkínosabb visszaszámlálása, a statiszták ugyanis olyanok voltak, mintha temetésre készültek volna buli helyett.

Búskomor arcok, szomorú tekintetek: az emberek nem így képzelik el az újév köszöntését, az egyik ausztrál tévécsatornánál mégis ez történt. A statiszták nem nagyon értették a szerepüket, és az önfeledt ünneplés helyett szomorúan ácsorogtak a két tomboló műsorvezető mellett.

Kínosra sikerült az ausztrál csatorna visszaszámlálása Forrás: Youtube

A televíziózás történetének legkínosabb visszaszámlálásáról természetesen videó is készült,

ami elég gyorsan elterjedt az interneten. A statiszták már a bevonulást sem örömködték túl, úgy lépkedtek be a stúdióba, mintha legalábbis a kivégzésükre érkeztek volna. Később sem lettek boldogabbak, meglehetősen szűkmarkúan osztogatták a mosolyukat. Élő, egyenes adásban búslakodtak egymás mellett, míg a két műsorvezető nem győzött ugrálni örömében. Nem voltak egy hullámhosszon, annyi biztos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.