Szívszorító! Nem teljesült Klapka György utolsó kívánsága

Fotó: Nagy Attila [origo] -
halál Klapka György unoka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszémolt, néhány nappal születésnapja után otthonában hunyt el Klapka György. Kiderült, az Aranyembernek nem teljesült az utolsó kívánsága.

Mint ismeretes, szerda reggel még szerepelt a Mokkában, nap közben posztolt közösségi oldalán is, de délután otthonában összeesett és elhunyt az Aranyamber.

Klapka György Fotó: Nagy Attila [origo]

Szilveszter előtt még nagy boldogságáról is mesélt a szülinapos Klapka a Blikknek. "Dennisnek egy remek állása lett Budaörsön, szinte ő tart el engem" - büszkélkedett akkor fia sikereivel.

"Talált maga mellé egy gyönyörű lányt, akivel hónapok óta dúl a szerelem, nemrég már közös lakásba is költöztek. Boldogsággal tölt el, hogy a fiam és párja velünk, a többi gyermekemmel és unokámmal töltötte a karácsonyt, és békében ünnepelhettünk" - áradozott a család teljességéről Klapka György, aki évekig küzdött fia tisztességes életéért. (Dennis tíz évvel ezelőtt kis híján meghalt drogtúladagolásban, de szerettei észrevették problémáit és időben közbeléptek.)

Klapka elárulta, mit szeretett volna még nagyon élete utolsó éveiben: egy újabb kisunokát.

"Szerencsére ma már teljesen kiegyensúlyozott és harmonikus az élete, és a régi rossz emlékek már a múlt homályába vesznek. A fiam teljesen felépült, és bízom benne, hogy nemsokára a meglévő hét unoka mellett egy nyolcadiknak is örülhetek - mondta az Aranyember, aki sajnos ezt már nem érhette meg."

Egy kínai férfi késsel támadt rá óvodás gyerekekrehttp://www.life.hu/news/20170104-kessel-tamadt-ovodasokra-egy-kinai-ferfi.htmlIsmeretlen okok miatt támadt egy csapat óvodásra egy kínai férfi késsel. News--Betömött szájjal helyezte egy kórházi szemetesbe kisbabáját egy nőhttp://www.life.hu/news/20170104-korhazi-szemetesbe-tette-kisbabajat-egy-no.htmlFelfoghatalan, hogy miért tette egy kórházi szemetesbe a kisbabáját a 27 éves nő. Az anya ellen természetesen vádat emeltek. News--Íme a 2017-es Golden Globe jelöltjei - Van köztük magyar? http://www.life.hu/news/20170104-elkeszult-a-2017-evi-golden-globe-jeloltjeinek-listaja.htmlMegszületett a 2017-es Golden Globe díj jelöltjeinek listája. Talán van köztük magyar is? Te kinek fogsz szurkolni? NewsÍme, a legkínosabb újévi visszaszámlálás: mindenki búsulthttp://www.life.hu/news/20170104-ausztral-tevecsatornae-az-ujev-legkinosabb-visszaszamlalasa.htmlAz újév általában az ünneplésről és vidámságról szól. Az emberek önfeledten köszöntik a következő esztendőt, de nem az ausztrál tévécsatornánál. Itt volt a tévék történetének legkínosabb visszaszámlálása, a statiszták ugyanis olyanok voltak, mintha temetésre készültek volna buli helyett. NewsOrigoNem tudott elmenni mosdóba, bepisilt a híres paralimpikonhttp://www.life.hu/news/20170104-anne-wafula-strike-paralimpikon-nem-tudta-hasznalni-a-mosdot-beisilt.htmlA három órás vonatút alatt nem tudott elmenni mosdóba a brit paralimpikon, mivel nem volt a mozgássérültek számára megfelelően kialakított illemhelyiség. Mást nem tehetett Anne Wafula Strike, bepisilt. A megalázó helyzet ellenére úgy érezte, nem maradhat csendben, mert az egyik legalapvetőbb jogától fosztották meg, és a méltóságától. News--Gyászol Hadas Kriszta: szívszorító posztban búcsúzik volt férjétőlhttp://www.life.hu/news/20170104-hadas-kriszta-posztban-bucsuzik-volt-ferjetol-kakuk-gyorgytol.htmlKedden reggel érte Hadas Krisztát a szörnyű veszteség: elhunyt Kakuk György, aki a műsorvezető egykori férje volt. Hadas Kriszta egy szívszorító posztban búcsúzott tőle. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.