Hét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént.

Sokáig titokban tartotta Junior, hogy már nem él együtt gyermekei anyjával, de tavaly októberben kiderült, már 10 hónapja különváltak útjaik. A rapperre azóta már rá is talált a szerelem, új kapcsolata pedig nagyon komolyra fordult. Nagyobbik fia már ismeri is barátnőjét, aki hamarosan a felesége lesz. Junior ugyanis eljegyezte párját, aki nem más, mint a Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lánya.

L.L. Junior Körtvélyessy Zsolt lányát jegyezte elForrás: Facebook/L.L. Junior

"Valóban együtt vagyunk Kingával. Ő az a lány, akivel a Csillával való kapcsolatunk megromlása után először lelki társak lettünk, majd hónapokkal később baráti viszony alakult ki közöttünk. Majd ebből lett szerelem" – mondta a Blikknek Junior. Hozzátette, ez természetesen semmiben nem befolyásolja azt a harmonikus kapcsolatot, amit a gyermekei anyjával kialakított a szakítás után. 

Kettőnk kapcsolata teljesen független attól, hogy a gyermekeim anyjával megromlott a viszony, időben is távol van egymástól. Mindezek ellenére Csillával is harmonikus a kapcsolatunk, hiszen a gyerekek nevelése és szellemi fejlődése mindkettőnk érdeke. A gyerekek miatt egyébként is jóban vagyunk, a karácsonyt is együtt töltöttük. A nagyfiam ismeri a barátnőmet, szeretik is egymást, jól kijönnek, nincs ezzel gond. Minden más már az én magánügyem" – árulta el a rapper. A lap megkereste Körtvélyessy Zsolt színészt is, aki elmondta, semmilyen kifogása nincs Junior ellen.

Körtvélyessy Zsolt először meglepődött, de elfogadta JuniortForrás: MTI/Ujvári Sándor

"Sem emberi, sem művészi kifogásom sincs Junior ellen, örülök, hogy a lányom megtalálta a párját. Először ugyan meglepődtem, hogy Junior az, de aztán elfogadtam, hiszen egy tehetséges zenész, ismert ember. Először nem gondoltam, hogy komoly, aztán később hozzászoktam. Természetesen féltem a lányom, hiszen minden apa így tenne hasonló helyzetben. Junior egy fantasztikus, romantikus gesztust tett. Egy repülővel felszálltak, és egy hatalmas molinóra a földön az volt kifeszítve, hogy »Hozzám jössz?« Így kérte meg a kezét. Kinga azonnal igent mondott" – árulta el a színész.