Szinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. 

Lippai László

A magyar színész kocsiját lassan négy éve vitte el a végrehajtó, ám pechjére az elárverezett jármű hitelét még ezután is fizetnie kellett. Lippai 2007-ben vásárolta meg az autót, amelybe hárommillió forint önrésszel szállt be. Annak ellenére, hogy a kocsit a bank 2012-ben 570 ezer forintért elárverezte, a színész egy ideig még kénytelen volt fizetni a törlesztőrészleteit. Így a hétmilliós autó állítólag tizenhárommillióba került. 

Lippai LászlóForrás: MTI/Kallos Bea

Erdélyi Mónika

A televíziós műsorvezető válópere 2014-ben, közel öt év után ért véget. Erdélyi Mónika ez idő alatt nem tudott túladni volt férjével közösen vett érdi otthonán, ugyanis a házon jelzáloghitel volt. Mónika a gyönyörű belső terekkel kialakított hatalmas ingatlant még 2009-ben 67 millió forintért hirdette meg, ám a hírek szerint sokáig nem érdeklődtek érte. Végül – egyes információk szerint – a ház kényszerárverésen kelt el. 

Erdélyi MónikaForrás: Life.hu

Bíró Ica

A Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik. A sztár svájcifrank-alapú tartozása az egekbe szökött, ami kilátástalan helyzetbe sodorta, ám Ica ennek ellenére is pozitívan tekint a jövőre. Az 59 éves fitneszszakértőnek a 2006-ban alapított klubjától kellett megválnia, ugyanis a duplájára nőtt kölcsöne miatt képtelen volt tovább fenntartani. 

Bíró IcaForrás: biroica.hu

Bodrogi Gyula

A nemzet színésze többször is beszélt szomorú helyzetéről a sajtónak. Bodrogi Gyula svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel az autójára, aminek később már a dupláját kellett visszafizetnie.Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek. Ki akarnak fosztani!”mesélte akkor a színész a Best magazinnak. A hírek szerint az autó ára nyolcmillió forint volt, ám később a bank nem ennyit követelt vissza. Bár Bodrogi végül jól jött ki az ügyből, most mindenkit arra int, hogy óvakodjon az ilyen lehetőségektől. 

Bodrogi GyulaForrás: Origo

Pataky Attila 

Az Edda frontembere hosszú évek után tavaly fizette ki az eredetileg 45 millió forintos hitelét. Az énekes korábban devizahitelből vásárolta meg álmai otthonát; 3 hónappal a válság kezdete előtt vett fel 45 millió forintos kölcsönt. Sokakkal együtt azonban neki is meggyűlt a baja a törlesztőrészletekkel, amelyek az eredeti 200 ezer helyett volt, hogy 496 ezer forintra rúgtak. Ha nincs egy jómódú barátja, talán sosem került volna ki ebből a helyzetből.Volt olyan hónap, amikor az eredetileg előírt 200 ezer forintnyi részlet helyett 496 ezer forintot követelt tőlem a bank. Ez az egész olyan volt, mint egy uzsorahitel!" – mesélte az énekes. 

Pataky AttilaForrás: Origo
A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-ban
A tavalyi év korántsem mondható "csendesnek" a hazai sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, amelyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül.