rádiózás Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor úgy érzi, hogy Lajos valamiért neheztel rá, pedig szerinte erre semmi oka nincsen. Ráadásul már régóta, 3 éve nem is beszélnek egymással. 

Nekik járt az a szerencsés lehetőség, hogy rizikó nélkül próbálhatták ki a kereskedelmi rádiózást a Danubius rádiónál, ahol akkoriban még hallgatottsági elvárás sem volt.

"Mi akkor többet kereshettünk, mint akik évek óta a Magyar Rádiónál dolgoztak" - mesélt Bochkor Gábor a rádiózás kezdeti időszakáról a Lakástalkshow adásában.

Bochkor Gábor nem érti, hogy Boros Lajos miért neheztel rá. VIASAT3/Birtalan Zsolt

Gábor nagyon büszke az elért sikereikre, és nem éli meg személyes kudarcként, hogy Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorát most nem ő vezeti. Szerinte ez inkább objektív okok eredménye.

"Hiába vagy az egyik legjobb Forma-1-es versenyző, ha nem kapsz istállót" - vallotta be őszintén.

Gábor ezért sem érti, hogy Boros Lajosnak vajon mi lehet a problémája, hiszen minden sikert elértek a magyar rádiózásban, amit csak lehetett. Akárhányszor Bochkorról kérdezik, mindig valamilyen szűrós megjegyzéssel illeti egykori kollégáját.

"Azért csodálkozom ezen, mert közel a hetvenhez ilyen sikeres projektben részt vehetett, ezzel a fizetéssel. Egy szót lehet itt találni: köszönöm" - szögezte le egyszerűen.

Az 52 éves édesapa szerint egykori kollégája egy nagyon kreatív, de rendetlen, szétszórt ember. Gábor szerint sokszor voltak jó ötletei, de munkát tenni már semmibe nem szeretett. Szerinte ezért a közösen elért sikerek

is sokkal inkább neki köszöhetőek, és nem Lajosnak.

Szorcsik Viki mesés élete: hol meztelenül tengerpartozik, hol a Grand Canyonnál pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-szorcsik-viki-meztelen-tengerpartozas-es-grand-canyon.htmlLehet irigykedni Szorcsik Vikire, ugyanis gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken jár. A színésznő élete mesébe illő, ugyanis Instagram-oldalán folyamatosan új ország újabb lélegzetelállító helyéről jelentkezik, hol félmeztelenül, hol pedig a Grand Canyon mellől. TV + SztárokOrigoSírva búcsúzott Nyertes Zsuzsa Klapka Györgyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-klapka-gyorgyre-sirva-emlekezett-nyertes-zsuzsa.htmlMint ahogy azt a Life.hu megírta, január 4-én elhunyt Klapka György. Nyertes Zsuzsa és Medveczky Ilona is fájó szívvel búcsúztak tőle. TV + SztárokMTIDráma! Majdnem lelőtték Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-a-palotaorok-majdnem-lelottek-erzsebet-kiralynot.htmlMár nem uralkodna Erzsébet királynő, ha a szorgalmas palotaőrök meghúzták volna a ravaszt. Néhány évvel ezelőtt ugyanis betolakodónak hitték a felséget, mikor az hajnalban a villa körül sétálgatott. TV + Sztárok--Szabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre: És babája nevét is elárulta!http://www.life.hu/sztarok/20170105-ez-lesz-szabo-zsofiek-gyermekenek-neve.htmlZsófi végre elárulta, milyen nevet fog kapni majd születendő gyermekük. Lehet, hogy lassacskán készülhetünk a gólyahírre? TV + Sztárok--Kasza Tibi és szerelme elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-kasza-tibi-es-parja-elhagytak-az-orszagot.htmlA közösségi oldalán tett közzé Kasza Tibi egy videót, melyben elárulta, hogy elhagyják az országot és azt is elmesélte, hová utaznak... TV + SztárokOrigoGaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért" http://www.life.hu/sztarok/20170105-gaal-noemi-tv2-nem-gondolta-hogy-ez-lesz-a-vege.htmlA TV2 egykori emblematikus arca végre megszólalt távozásával kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.