Kötözős szexbe halt bele a fiatal nő, testét járó kocsiból dobták ki

Forrás: Dreamstime -
brutális gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kikötözős szex közben vesztette életét egy fiatal nő, akinek holttestétől úgy akart megszabadulni a támadója, hogy az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból.

Már zajlik a pere annyak a férfinak, aki kikötözős szex közben folytott meg egy fiatal nőt,

testét pedig kidobta menet közben az autópályán.

Autósok találtak rá a nőre, akik azonnal értesítették a hatóságokat. Az elkövetőt néhány órával később sikerült kézre keríteni.

A férfi internetes oldalakon keresett magának szexpartnert szexuális játékaihoz. A fiatal nő huzamosabb ideje anyagi gondokkal küzdött, így belement a találkozóba. A pár férfi tagjának csévharaszti házában beszélték meg a találkozót, ahová együtt érkeztek. A nő 50 ezer forintot kapott volna az aktusért, amiről előre tisztázták, hogy nem szimpla együtt lesz, hanem kikötözős szerepjáték.

A szexuális együttlét közben a férfi a hátára fordította a fiatal nőt, kikötözte, majd menet közben

előkapta a nadrágszíjat, amivel folytogatni kezdte áldozatát.

Kb. 8-10 percig tette mindenzt, amibe a nő bele is halt.

A férfi ekkor autójába tette áldozatát és az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból. Az ügyet a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja- írja a 24.hu.

Földrengés rázta meg Romániáthttp://www.life.hu/news/20161228-foldrenges-tortent-romaniaban.htmlMintegy húsz másodperces, közepes erejű földrengés sújtotta ma reggel Romániát. NewsÚjabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjábanhttp://www.life.hu/news/20161223-merenyletre-keszult-egy-koszovoi-testverpar.htmlÚjabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legforgalmasabb és legnagyob plázájában. A férfiakat letartóztatták, mielőtt a szörnyű tettet elkövették volna. News--Csodával határos módon menekült meg a Hertha magyar edzője a berlini merénylettőlhttp://www.life.hu/news/20161220-hertha-magyar-edzo-berlini-merenylet-megmenekult.htmlPetry Zsolt a Hertha edzője Dárdai Pál mellett, így ő is Berlinben él családjával. Az utolsó pillanatban gondolták meg magukat és végül az otthon melegét választották a karácsonyi vásár helyett azon a napon, amikor a szörnyű merénylet történt. News--Hagyták a hóban reszketni a 3 éves pucér kisfiúthttp://www.life.hu/news/20161129-3-eves-kisfiut-kinoztak.htmlNem csak hagyták a hóban fagyoskodni a 3 éves kisfiút, hanem videót is készítettek róla, ahogy reszket... NewsOrigoBorzalmas: tragikus körülmények között zuhant le a brazil focicsapat gépehttp://www.life.hu/news/20161129-egy-futball-csapattal-a-fedelzeten-zuhant-le-egy-repulogep-5-en-eltek-tul.htmlTegnap este negyed 11-kor zuhant le a brazil focicsapat gépe Kolumbiában, kevesen élték túl az ütközést. NewsFeláldozná szüzességét anyja életéért egy tini lányhttp://www.life.hu/news/20161109-szexualis-hirdetessel-gyujt-penzt-edesanyja-kezelesere-egy-lany.htmlEladná testét a fiatal lány, ha ezzel anyját megmenthetné. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.