Film készült Carrie Fisher és édesanyja kapcsolatáról

Forrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller -
Debbie Reynolds film Carrie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató belegondolni, hogy amikor a film készült, még mit sem sejtettünk a tragédiák sorozatáról. Ám a film megjelenésekor már egyik szereplő sem él...

Dokumentumfilm készült Carrie Fisherről, és édesanyjáról, Debbie Reynoldsról. A filmelőzetesből kiderül, hogy ugyanazokkal a kérdésekkel foglalkozik a film is, amivel a sajtó: milyen volt a kettejük viszonya?

Carrie Fisher és Debbie Reynolds Forrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller

Tudjuk, hogy Fisher drogproblémái évtizedekre tönkretették az anya-lánya kapcsolatot (is). A felvétel valószínűleg megható és érzelmes lesz, készülnünk kell azonban vicces képkockákra és őszinte vallomásokra is. Az is kiderült, hogy Carrie-vel leforgatták a 8. Star Wars összes fontos jelenetét, az előzetesben még említi is, hogy mennie kell a forgatás próbájára. - írta meg a DailyMail.

Elképesztő belegondolni, hogy a dokumentumfilm forgatása során még senki nem is gondolt arra, hogy nem sokkal utána mind a két szereplőtől egy életre el kell búcsúznunk. A produkciót január 7-én, szombaton mutatják be az HBO-n.

Gaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért" http://www.life.hu/sztarok/20170105-gaal-noemi-tv2-nem-gondolta-hogy-ez-lesz-a-vege.htmlA TV2 egykori emblematikus arca végre megszólalt távozásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa hamvait férje nem hagyta a sírban: kihantolta és hazavittehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hazavitte-ferje-gabor-zsazsa-hamvait.htmlGábor Zsazsát Los Angelesben búcsúztatták, és ott került sor az egykori díva temetésére is. Nem nyugodott azonban sokáig a sírban, ugyanis özvegye néhány nappal később hazavitte hamvait. Frédéric von Anhalt még nem tett le arról, hogy Magyarországra hozza Zsazsa maradványait. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz más nőkre is vágyott: szakítás lett a vége! http://www.life.hu/sztarok/20170105-nagy-alekosz-az-eljegyzesbol-szakitas-lett-vallomas.htmlA Való Világ egykori győztese hosszú hetek óta alig ír magáról valamit a közösségi oldalán. Mint kiderült, ez nem véletlen: a híresség és szerelme szakítottak. TV + Sztárok--Botrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort http://www.life.hu/sztarok/20170105-notar-mary-birosaghoz-fordul-beperelte-l-l-juniort-botrany.htmlTovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. TV + Sztárok--Évi 3 milliárdot hozott George Michael egyetlen dalahttp://www.life.hu/sztarok/20170105-evi-3-milliardot-keresett-george-michael-egy-dalaval.htmlA több mint 3 évtizedig tartó sikeres karrierje során született jó néhány felejthetetlen sláger, ám van köztük egy, ami mindenkinek kedves, főleg karácsony idején. TV + Sztárok--Hajdú Péter már nem vár Sarka Katára, másnál keresi a boldogságothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hajdu-peter-szerint-sarka-kataval-mar-nem-fognak-kibekulni.htmlAkarták, de nem sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat. A helyzet mit sem változott azóta, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől, és a tévés szerint már nem is fog. Ugyan nem sürgeti a válást, de szerinte ideje lépni, és másnál keresni a boldogságot, mert ez a helyzet egyikük számára sem jó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.