Hihetetlen kegyetlenséggel kínoztak meg 4-en egy 18 éves mentálisan sérült fiatalt. 

A megkínzott fiú Chicago egyik elővárosából tűnt el, az esetét jelentették is a rendőrségnek. Kiderült, hogy azért nem került többé haza, mert 4-en túszul ejtették a mit sem sejtő fiatalt. 

Facebook live videót készítettek arról, ahogy a fehér fiút 4 afroamerikai támadói megkínoznak. Először megkötözték, leragasztották a száját, majd levágták róla a ruháját. Ezt követően cigarettacsikkeket nyomtak el a testén, majd késsel vágták le az áldozat haját olyan brutálisan, hogy a fiú fejbőre vérezni kezdett. - írta meg a CBS.

Forrás: Thinkstock

Eközben az elkövetők jól szórakoztak, nevetgéltek, illetve rassszista megjegyzéseket tettek, többek között Donald Trumpra is. A megkínzott fiatalt az utcán találták meg, azonnal kórházba került, állapotát stabilizálták, már azóta haza is engedték. Nem sokkal ezután a fogvatartóit is megtalálták: két férfit és két nőt. 

A gyanusítottakat őrizetbe vették, míg felgöngyölítik az ügyet. A chicagói rendőrség illetékese azt mesélte, hogy 28 évnyi tapasztalattal a háta mögött mindig azt hiszi, hogy számára már nem tudnak újat mutatni, de időnként sajnos kiderül, hogy mégis.